Ανακοίνωση υποψηφιότητας της Ευδοκίας Αμανατίδου στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου στο 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας

25 Νοεμβρίου 2019
12:09
Κανένα σχόλιο
Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,
Με δεδομένο πως οι εξελίξεις στην οικονομία συνεχίζονται με πιο έντονο ρυθμό και η αγορά συνεχώς μεταβάλλεται, οι επαγγελματίες όπως και οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα Φορέα πιο δυνατό από ποτέ, ένα Φορέα που θα τους στηρίζει και θα υψώνει τη φωνή του για τα δικαιώματα των Οικονομολόγων προς όφελός τους. Τη δεδομένη χρονική στιγμή με την οικονομία της χώρας να ανακάμπτει και την αισιοδοξία για το μέλλον να αντικατοπτρίζεται στις πράξεις και στις ενέργειες όλων, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ο.Ε.Ε) πρέπει να μπορεί να διεκδικεί και να επιτυγχάνει τους στόχους του με γνώμονα το όφελος όλων των μελών του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αλλά και της ελληνικής οικονομίας ως σύνολο.
Οι εξελίξεις, όμως, είναι ραγδαίες και για τον τόπο μας. Τον τόπο που γεννηθήκαμε, επιλέξαμε να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά. Η επερχόμενη απολιγνιτοποίηση που οδηγεί τη Δυτική Μακεδονία σε αλλαγή παραγωγικού μοντέλου και στην άμεση εξεύρεση λύσεων, ώστε να μη χαθεί καμία θέση εργασίας, φέρνει εμάς τους ίδιους ως επαγγελματίες αλλά και ως μέλη του Ο.Ε.Ε αντιμέτωπους με τις ευθύνες που οφείλουμε να αναλάβουμε.
Το Οικονομικό Επιμελητήριο πρέπει να παίξει σημαντικότατο ρόλο και στο διάλογο για την επόμενη ημέρα της Δυτικής Μακεδονίας αλλά και στην υλοποίηση των προτάσεων που θα κατατεθούν, οι οποίες πρέπει εκτός από ρεαλιστικές να είναι και άμεσα εφαρμόσιμες.
Βάζοντας τον πήχη ψηλά για να κάνουμε το Ο.Ε.Ε ακόμη πιο δυνατό, στις επερχόμενες εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου 2019, θέτω υποψηφιότητα με τον συνδυασμό « Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι» (ΔΗ.ΚΙ.Ο) για την Τοπική Διοίκηση στο 5ο Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας.
Σας καλώ και σας ζητώ να με στηρίξετε και να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας για να προσφέρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με στόχο τη στήριξη της οικονομίας στο σύνολό της και κάθε μέλους – συναδέλφου του Ο.Ε.Ε χωριστά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.