Οι ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην βίαιη απολιγνιτοποίηση στο Forum Επικαιρότητας της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου

25 Νοεμβρίου 2019
13:12

Οι ραγδαίες εξελίξεις που αφορούν στην βίαιη απολιγνιτοποίηση, η πληγωμένη ενεργειακή ταυτότητα της περιοχής, η ανεργία και οι ευθύνες διαχρονικά των θεσμικών και του πολιτικού προσωπικού της περιοχής, είναι τα θέματα συζήτησης στο Forum Επικαιρότητας της Δευτέρας 25 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 21.00.

Η Παρέα μας

Α’ ΜΕΡΟΣ

  1. Μόσχος Μόσχου, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.Η. «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ»
  2. Ηλίας Στογιάνης, Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Δ.Ε.Η. «ΕΝΩΣΗ»

Β΄ ΜΕΡΟΣ

  1. Αναστάσιος Τσιλφίδης, Πρόεδρος Ε.Κ. Πτολεμαίδας

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, στις 21.00, μόνον στην τηλεόραση του WEST CHANNEL.

Επιμέλεια – παρουσίαση, Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Αρχισυνταξία, Δημήτρης Βακρατσάς

2 σχόλια

  • Κ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.

  • ΕΑΝ Ό ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Η ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2028, ΤΟΤΕ Η ΑΠΟΕΠΕΝΔΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2020. ΥΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΡΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.