Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving) στο Αgora στην Κοζάνη – Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μετά τις 21.30 θα ταξιδέψουμε και πάλι στην Αμερική

26 Νοεμβρίου 2019
09:21
Κανένα σχόλιο
Αυτή την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου μετά τις 21.30 θα ταξιδέψουμε και πάλι στην Αμερική για μια ημέρα.

Την ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) είναι μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική και ανήκει στην κατηγορία των φεστιβάλ της σοδειάς.

Με τη γιορτή των ευχαριστιών απονέμονται ευχαριστίες προς το Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε ο καθένας στο τέλος της σοδειάς.
Γενικά, η καθιέρωση της Γιορτής ξεκίνησε από τους πρώτους Ευρωπαίους αποίκους ως ευχαριστήριο προς το Δημιουργό για την ασφαλή άφιξη.Απεριόριστο μπουφέ απο την Monika Fotiadou δύο coctails να διαλεξουμε το ενα η ενα ποτήρι κρασί 10€ το άτομο. Μουσική επένδυση της βραδιάς απο την Litsa Kalomoira.

Κρατήσεις θα γίνονται μόνο για τους συμμετέχοντες στο μενού.
Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις.
Το μενού περιλαμβάνει:
1)Γαλοπούλα γεμιστή με κάστανα.
2)Ψητό χοιρινό με ανανά
3)Κολοκυθόπιτα
4)Σαλάτα Λάχανο με καραμελωμένους ξηρούς
καρπούς
5)Λαχανάκια βρυξελών με μπέικον
6)Μηλόπιτα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.