kozan.gr: Κατηγορούμενος, ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, ως πρώην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοζάνης, για το θέμα των αδέσποτων, ο Γιάννης Γρηγοριάδης

26 Νοεμβρίου 2019
14:11

 

Στο εδώλιο του κατηγορούμενου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης, θα καθίσει στις 27/11, ο πρώην αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοζάνης, για το θέμα των αδέσποτων, κ. Γιάννης Γρηγοριάδης. Η υπόθεση αφορά την επίθεση δύο αδέσποτων σκύλων σε συμπολίτισσά μας, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, που είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση της στο έδαφος και τον τραυματισμό της (άλγος οσφυικής χώρας, εκδορά αγκώνα). Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κ. Γρηγοριάδης κατηγορείται για έλλειψη προσοχής την οποία όφειλε κατά τις περιστάσεις και μπορούσε να καταβάλει, δεν προέβλεψε το αξιόποινο αποτέλεσμα της παράλειψής του ως αρμοδίου για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας στην περιοχή του Δήμου Κοζάνης. Είχε την υποχρέωση να μεριμνά ώστε να διατηρείται η περιοχή του Δήμου Κοζάνης ασφαλής για τους πολίτες και να απομακρύνονται τα επικίνδυνα ζώα, παρέλειψε να ενεργήσει ως ανωτέρω, καθώς, αν και γνώριζε ότι στην περιοχή αυτή περιφέρονταν αδέσποτοι άγριοι σκύλοι που επιτίθεντο τραυματίζοντας πολίτες, ωστόσο δεν μερίμνησε ώστε να απομακρυνθούν οι αδέσποτοι αυτού σκύλοι δίνοντας σχετική εντολή στους υπαλλήλους των συνεργείων.

kozan.gr

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.