Πτολεμαΐδα: Σύστημα Τηλεματικής στα Ταξί

27 Νοεμβρίου 2019
10:48

Εκσυγχρονίζονται τα ταξί στην Πτολεμαΐδα με την εγκατάσταση συστήματος τηλεματικής, αντικαθιστώντας τον κλασικό και μάλλον απαρχαιωμένο τρόπο των ασυρμάτων, με internet και μικρούς υπολογιστές – tablets- και απώτερο στόχο την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Όπως εξηγεί ο Γραμματέας της Ένωσης Ράδιο- Ταξί Πτολεμαΐδας Χρήστος Σεφθελής η κλήση του πελάτη, για τον οποίον δεν αλλάζει τίποτε και δεν επιβαρύνεται οικονομικά, θα προωθείται μέσω του συστήματος αυτού στον οδηγό του ταξί, ώστε να ανταποκριθεί ταχύτερα και να διεκπεραιώσει άμεσα το αίτημα του καλούντος. Ήδη τα ταξί εξοπλίστηκαν με τις καινούργιες συσκευές-το κόστος των οποίων, μαζί με τη μηνιαία συνδρομή ανέρχεται στα 200 Ευρώ, αλλά, όπως σημειώνει ο κ. Σεφθελής « Επενδύουμε στην καλλίτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και διευκολύνουμε τη δουλειά μας» ενώ, το νέο σύστημα θα παρέχει και δυνατότητες ασφάλειας στο ενδεχόμενο κακόβουλων ενεργειών κατά των ταξί. Η λειτουργία του αναμένεται από την Κυριακή  1η Δεκεμβρίου. Το αμέσως επόμενο διάστημα  θα τεθεί σε λειτουργία άλλη  μια εφαρμογή, αυτή της  χρήσης  κινητών τηλεφώνων με δωρεάν κλήσεις

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Άρα να αναμένουμε από την 1η Δεκεμβρίου και την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ των οχημάτων ΤΑΞΙ από το κέντρο της πόλης και την τοποθέτησή τους σε περιμετρικά σημεία εκτός κέντρου;;;
    Συμπαθέστατοι οι οδηγοί αλλά να είναι δεσμευμένες τόσες θέσεις στο παλιό πάρκο ή στην κεντρική πλατεία είναι ανήκουστο στη σημερινή εποχή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.