Eκδήλωση του ΚΚΕ, για την αξιοποίηση του μαρμάρου Τρανοβάλτου, την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στο Τρανόβαλτο – Θα μιλήσει ο Βουλευτής του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης

27 Νοεμβρίου 2019
14:35

Η Κομματική Οργάνωση Καμβουνίων του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Κυριακή 1 Δεκέμβρη στο Τρανόβαλτο, στις 11:30 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της κοινότητας στην εκδήλωση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον ορυκτό  πλούτο προς όφελος του λαού: Η περίπτωση της εξόρυξης και αξιοποίησης του μαρμάρου Τρανοβάλτου χθες, σήμερα και αύριο»

Θα μιλήσει:

Λεωνίδας Στολτίδης

Βουλευτής του ΚΚΕ

 

Μετά την εκδήλωση θα ακολουθήσει γλέντι

 

 

2 σχόλια

  • Καλά κρασιά …αφού ο εν λόγω βουλευτής δεν έχει ιδέα για τα μάρμαρα τρανόβάλτου ..! Τα τοπικά στελέχη γιατί τα έχουμε και φέρνουμε έναν άσχετο να μας μιλήσει ..!

  • Μετα την εκδηλωση θα ακολουθησει γλεντι.Στο διλλημα να κλαψω η να γελασω αποφασισα να γελασω.Και κατ…θηκα απτα γελια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.