Eπιστολή αναγνώστη στο kozan.gr: Περί ασφαλτικής “αποκατάστασης” (Φωτογραφίες)

27 Νοεμβρίου 2019
23:55

Σημερινές φωτογραφίες ασφαλτικής “αποκατάστασης” στις οδούς Ξηρολίμνης και Πετρανών στην Κοζάνη. Ειδικός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι κάπου γίνεται λάθος και αυτό συμβαίνει σε όλο τον Δήμο που πέφτει άσφαλτος το τελευταίο διάστημα εκτός από τους μεγάλους κεντρικούς δρόμους. Η λογική είναι να βάζουν από λίγη άσφαλτο σε πολλά σημεία έτσι ώστε να ικανοποιούνται πολλά αιτήματα (κατόπιν ενεργειών μου!!!) και αυτή η τακτική είναι κανόνας σήμερα, όμως μάλλον το τελικό αποτέλεσμα δεν θα τους δικαιώσει αφού τα μπαλώματα αυτά θα ανοίξουν πολύ γρήγορα, και λόγω καιρικών συνθηκών της περιοχής μας, και θα γίνουν καινούριες λακκούβες.

Ας το ξανασκεφτούν οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Σημειώνω οτι οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές αλλά εκτός κατοικημένης περιοχής για να μην νομίζει κανένας κάτοικος ότι έχω προσωπικά θέματα μαζί τους.

12 σχόλια

    • Μετα την παραπανω γελοιοτητα εσυ απαντας για περυσι. Σημερα γιναν τα παραπανω. Ξυπνα αν θελεις ή αν μπορεις. Ξυπνα κ βαλε τερμα στη χολη που δηλητηριαζει πρωτα το αιμα σου κ μετα ματια, μυαλο κλπ…

  • Είναι γεμάτη μπαλώματα ειδικα το κεντρο της πόλης …. αλλά ακούγαμε από τον Μαλουτα προτού τον εκλέξουμε ….

  • Καταρχήν αυτό που βλέπω δεν είναι δρόμος είναι γομαροστρατα που καποτε τον έριξαν άσφαλτο. Άλλο αν στην Κοζάνη όλοι οι περιφερειακοι δρόμοι είναι έτσι.

    • Ο συγκεκριμενος δρομος σε βγαζει στο πανεπιστημιο κ πιο περα σε πολλα συνεργεια… σκεψου πριν γραψεις…νομιζω κιολας οτι ανηκει στη βιπε κοζανης

  • ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟ 2006 ΣΕ ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΣΚΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΑΝΕ ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΣΧΑΡΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ ΤΑ ΞΑΝΑΜΠΑΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΟΤΕ ΦΩΤΕΙΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΑΝΗ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.