Με 153 ψήφους επί της αρχής πέρασε το νομοσχέδιο για τη ΔΕΗ

28 Νοεμβρίου 2019
16:21

Κατά πλειοψηφία με 153 ψήφους υπέρ και 131 κατά επί συνόλου 284 παρόντων πέρασε επί της αρχής το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την ΔΕΗ, ενώ κατά πλειοψηφία πέρασαν και τα άρθρα στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ επί άρθρων του νομοσχεδίου”Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ”. Για τις μεταρρυθμίσεις στην ΔΕΗ υπήρξε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση χθες.

Το αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας υπέβαλαν η αξιωματική αντιπολίτευση και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ επί της αρχής και επί των άρθρων που αφορούν τα φωτοβολταϊκά και τις ζώνες υψηλής παραγωγικότητας, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ για τα εξής άρθρα: άρθρο 3 για προσλήψεις προσωπικού αορίστου χρόνου, άρθρο 4 για προσλήψεις προσωπικού ορισμένου χρόνου, άρθρο 9 για την πολιτική προμηθειών, άρθρο 16 για τις ρυθμίσεις για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ ΑΕ –Τροποποίηση άρθρων 80ΣΤ επί ν.4001/20111, άρθρο 17 για την τροποποίηση των άρθρων 80 και 80ΙΒ του ν.4001/2011, άρθρο 24 για το πλαίσιο εγκατάστασης Φ/Β σταθμών σε αγροτική γη, άρθρο 42 για την τροποποίηση του άρθρου 57 του ν.4508/2017 και του άρθρου 4 του ν.4585/2018 και τέλος για το άρθρο 44 Τροποποιήσεις του ν.3468/2006.

14 σχόλια

  • Το ψήφισαν δηλαδή και οι βουλευτές Δ. Μακεδονίας της Ν.Δ. …..!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ …..!!!!! Καληνύχτα Δ. Μακεδονία ….!!!!!!

  • Μια φορά και έναν καιρό υπήρχε μια δημόσια επιχείρηση που την έλεγαν ΔΕΗ. ΑΙΩΝΙΑ ΤΗΣ Η ΜΝΗΜΗ, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε!!!

    • ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ!!! ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ ,Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ,ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΗ ΔΕΗ,ΕΛΕΟΣ!

  • ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ:
    1. ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΗΜΕΤΕΡΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ
    2. ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΞΟΔΟΣ, ΔΗΛ. ΚΑΡΟΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΙΓΝΙΤΟΠΟΙΗΣΗ
    3.ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΨΗΘΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1990-93 ΕΠΙ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    4 ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ, ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ ΗΛΕΚ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΑΡΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ;

  • Λυπάμαι για τους συνδικαλιστες της ΔΕΗ που γνώριζαν αλλά παρόλα αυτά ψήφισαν ΝΔ.Δαγκώσαν το χέρι που τους τάισε.Οι Κοζανίτες που στάζετε χολή γυρίστε τώρα στην εποχή του χαλκού καιγοντας σόμπα και ξύλα.Το μεγαλύτερο λάθος ήταν που εμείς οι νέοι υπάλληλοι της ΔΕΗ ψηφίσαμε παππούληδες 55+ στο συνδικαλισμό που τσίμπησαν αμέσως το τυράκι της εθελουσίας.
    Λυπάμαι για τους ανέργους,τους μικρομεσαίους που είδαν τι θα πεί ΝΔ πρίν απο πέντε χρόνια και ξαναψήφισαν!!!!!!
    Και όλα αυτά για ένα παλιοφυσικό αέριο που απλά θα περνάει απο τα χωράφια μας.
    Προλαβαίνουμε ακόμη….ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!

  • MΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ,ΚΑΘΑΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΣΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ.

  • Η Βολευτακιδες της Κοζάνης Καστοριάς Φλώρινας Γρεβενών της ΝΔ ήταν η πρωτη που ψήφισαν το Νομοσχέδιο τώρα πατριώτες Μακεδονομάχοι ολα καλα δεν πείραζει σε κανέναν ε πατριωτες που είστε χαθηκατε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.