Μεγάλη προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητας Κρόκου στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η Σταγόνα Ελπίδας (Φωτογραφίες)

28 Νοεμβρίου 2019
21:41

Μεγάλη προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών της κοινότητας Κρόκου στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η Σταγόνα Ελπίδας. Έδωσαν αίμα, έγιναν εθελοντές δότες μυελού οστών και παράλληλα τα τοπικά εδέσματα από τις γυναίκες του Κρόκου γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού σχολείου, τον χώρο όπου έγινε η αιμοδοσία. Ευχαριστούμε το προσωπικό της Αιμοδοσίας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης την κοινότητα Κρόκου, τους εθελοντές αιμοδότες και τις ευγενικές κυρίες για τα εδέσματα.

Ένα σχόλιο

  • Στις μέρες μας κανένας δεν ενδιαφέρεται για κανέναν, εκτός από τους ανθρώπους αυτούς που δίνουν το Αίμα τους για όλους εμάς που το έχουμε ανάγκη.
    Σας ευχαριστούμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.