Σχόλιο αναγνώστριας στο kozan.gr για παράνομο παρκάρισμα στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

29 Νοεμβρίου 2019
12:08

Φωτογραφίες αναγνώστριας στο kozan.gr για παράνομο παρκάρισμα στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Κοζάνη (Ιατρεία ΙΚΑ).

13 σχόλια

  • Γεμίσαμε ….φιάνους και….φιανες παντου! Ψαχνονται με τέτοιες πράξεις να δώσουν νόημα στη βαρετή ζωή τους. Εννοείται με τον όρο «αναγνώστρια» και χωρίς να βγαίνει με τ όνομα της. Τώρα αν ο συγκεκριμένος πάρκαρε εκεί γιατί κουβαλούσε κάποιον ανήμπορο ηλικιωμένο και δεν έβρισκε κάπου να παρκάρει δε μας πολυενδιαφερει. Το θέμα είναι να κάνουμε την καλή πράξη μας ρουφιανεύοντας με την πρώτη ευκαιρία.Συνεχιστε έτσι ! Είστε σε καλό δρόμο όλοι εσείς οι αναμάρτητοι νοικοκυραίοι!

  • Αν ειχε ηλικιωμένο μπορουσε να παρκάρει στο μερος αναπηρων,να τον κατεβάσει και ν αποχωρησει βρισκοντας αλλου parking ….ο εν λόγω είναι κακομαθημένος ελληναρας που μας γράφει ολους εκει που δεν πιανει μελάνι!!!!!

  • Εντάξει δεν λέω ο Νόμος είναι νόμος και ο Παράνομος είναι παράνομος δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό.
    Όμως κυρία μου πολίτες είμαστε και δεχόμαστε τις συνέπειες των νόμων.
    Το ερώτημα είναι.
    Ο νόμος είναι σωστός;
    Και αν είναι σωστός ποιους εξυπηρετεί;
    Τι έκανε αυτόν που παραβίασε των νόμο να τον παραβιάσει;
    ΚΛΠ ΚΛΠ
    Επί τις ουσίας η μηδενική ανοχή είναι το εργαλείο τον ολοκληρωτικών καθεστώτων, και των νωχελικών πολιτών.
    Η μηδενική ανοχή δεν το αντίδοτο στον τσαμπουκά της γειτονιάς, ο οποίος είναι η άλλη όψη του νομίσματος, (Νομίζει ότι όλος ο κόσμος είναι δικός του, ρίχνει τα σκουπίδια έξω από τον κάδο, παρκάρει όπου γουστάρει, βλέπε τον γείτονα του σαν μυρμήγκι κλπ κλπ ). Αυτοί οι τύποι συνήθως είναι και αυτοί που θέλουν ποιο αυστηρούς νόμους για τους άλλους.
    Γενικά με νόμο ή χωρείς νόμο αυτό που χρειάζεται είναι το αναμασημένο «Η ελευθερία μου τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου». Δυστυχώς λείπει από την κουλτούρα μας.
    Όσο για την τήρηση των νόμων Ο Γιάννης Αιγιαννης ήταν όντως παράνομος, και ο Ιαβέρης ένας συνεπής Επιτηρητής του νόμου

    • Άσε τις θεωρίες του ωχαδερφισμού. Αν υπήρχε κάποιο επείγον περιστατικό ασθενοφόρου ή πυροσβεστικής και έκλεινε το δρόμο τι θα έλεγες ελληναρά; Επιτέλους να γίνετε άνθρωποι αυτή η φάρα που παρκάρετε όπου γουστάρετε καβαλώντας τα πεζοδρόμια και καπνίζετε χωρίς να λογαριάζετε το διπλανό σας!

  • kozan.gr Δεν έχω πρόθεση να υποδείξω πως θα κάνεις την δουλειά σου, αλλά θα είχε μεγαλύτερη αξία αν η καταγγέλλουσα κατάγγειλε στα ΜΜΕ την δημοτική αστυνομία, ότι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις της, προς την δημοτική αστυνομία, η δημοτική αστυνομία αδιαφόρησε.

  • καθημερινο φαινομενο μιας και μενουμε στην περιοχη. παρκαρουν οπου γουσταρουν για να πιουν το καφεδακι τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.