kozan.gr: Η εταιρεία SKY EXPRESS SA αναλαμβάνει την εκμετάλλευση της τακτικής αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά

30 Νοεμβρίου 2019
04:33

 

Η εταιρεία SKY EXPRESS SA αναλαμβάνει την εκμετάλλευση της τακτικής αεροπορικής γραμμής Αθήνα-Κοζάνη-Καστοριά, αντί του συνολικού ποσού των τριακοσίων εβδομήντα εννέα χιλιάδων εννιακοσίων δεκαπέντε ευρώ (€379.915,00), μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για χρονικό διάστημα από 01-12-2019 έως 30-06-2020.  Αυτό προέκυψε από το 29-11-2019 πρακτικό ελέγχου των δικαιολογητικών κατακύρωσης της μειοδότριας εταιρείας, που υπέβαλλε η αρμόδια επιτροπή της ηλεκτρονικής διαπραγμάτευσης, για την εκμετάλλευση της προαναφερόμενης τακτικής αεροπορικής γραμμής, στην οποία έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας.

kozan.gr

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.