Πλάι στην αδερφή χώρα, Αλβανία (Γράφει ο Γιώργος Τριανταφύλλου)

1 Δεκεμβρίου 2019
10:23
Κανένα σχόλιο

Πολλάκις συγχαρητήρια αξίζουν στις Ελληνικές αρχές, οι οποίες έδειξαν για άλλη μια φορά τα πραγματικά «Ελληνικά» τους αισθήματα. Τη γενναιότητα και την ανδρεία τους.

Η Άμεση συνεισφορά στους πληγέντες του Δυρραχίου, και των υπόλοιπων περιοχών της Αλβανίας, από τις ομάδες δράσης της χώρας μας, συνεπικούρησε σε ιδιαίτερα σημαντικό βαθμό τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των ατόμων και επιδιόρθωσης κτηρίων, ικανοποιώντας όχι μόνο τη γειτονική μας χώρα, αλλά και την συνείδηση πολλών Ελλήνων.

Ελλήνων.. όχι μόνο αυτών που κατάγονται από την Αλβανία και έχουν συγγενείς στις περιοχές αυτές, αλλά και όσων συναναστρέφονται καθημερινά με αυτούς. Η Αλβανία βέβαια έχει ακόμα την ανάγκη μας, μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε τρόφιμα, εξοπλισμό και ρούχα, σε σ’ αυτήν.

Πέραν από το ότι η Αλβανία είναι μια γειτονική χώρα μας, είναι και αδερφή χώρα μας. Επαναλαμβάνοντας, σε αυτή μένουν πολλοί άνθρωποι με καταγωγή από την Ελλάδα και βεβαίως πολλοί κάτοικοι της χώρας μας αντλούν καταγωγή απ’ αυτή. Με αποτέλεσμα ο συμμαθητής μας, ο συνάδελφος μας, η ο ξάδερφος μας, να ναι ο ίδιος ή να έχει συγγενείς σ’ αυτή.

Βεβαίως, πολλοί υποστηρίζουν τις μεγάλες χώρες, Γαλλία, Αγγλία σε κάθε μια δυσάρεστη περίοδο. Αλλά θεωρώ αυτονόητη τη συμπαράσταση στην Αλβανία, και περισσότερο απαραίτητη από όσο σε άλλες, για όσα ανέφερα παραπάνω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.