kozan.gr: Παρά το βανδαλισμό, εκ νέου, σε βρύση στο Δημοτικό Κήπο Κοζάνης, δεν το έβαλε κάτω: “Η ´´μπογιά ´´ μέσα μας είναι αστείρευτη – Χαλάει ένα, θα φτιάχνουμε 3”

1 Δεκεμβρίου 2019
11:10

Παρά την αρχική απογοήτευση, που ένιωσε το πρωί της Κυριακής (δείτε εδώ), αντικρίζοντας τη βρύση, που είχε βάψει πριν από δύο εβδομάδες περίπου, να είναι και πάλι βανδαλισμένη, με άλλο χρώμα μπογιάς, ο κ. Δημήτριος Κοβαλέγγος, δεν το έβαλε κάτω. Δείτε παρακάτω το μήνυμά του και τις νέες αποκαταστάσεις, στις οποίες προχώρησε:

Η ´´μπογιά ´´ μέσα μας είναι αστείρευτη…αρκεί να την βρούμε και να την χρησιμοποιήσουμε…ας διπλασιάσουμε το καλό πάνω στο κακό…ο μόνος που βγήκε κερδισμένος σήμερα ήταν….το πάρκο κι εμείς!!Χαλάει ένα φτιάχνουμε 3!!!Καλό μήνα και καλές γιορτές σε όλους!!!
Υ.Γ Να με συγχωρέσει ο δήμος γιατί αναγκάστηκα κι έβαψα το ταμπελάκι του δήμου πάνω στον κάδο.
Υ.Γ2 Θα πρέπει να επανατοποθετηθεί σακούλα στον κάδο γιατί αφαίρεσα αυτή που είχε για να βάψω τον κάδο.

8 σχόλια

  • Ασε τα παιδια να κανουν τον ροζ-μωβ αγωνα τους ρε Δημητρη. Αυτα νομιζουν οτι ετσι πολεμουν το συστημα… με καραγκιοζιλικια.

  • Κακως ασχολειστε με αυτα. Αυτα δεν ειναι προβληματα. Ερχονται οι αποκριες. Μην απασχολειτε τους φορεις με ανοησιες..

  • Ας βάλουν κάμερες στους δημοσιους χωρους και ας στελνουν τον λογαριασμό στο σπίτι όσων δεν σέβονται τον κοινόχρηστο χώρο.Γιατί την ασχήμεια όσο δεν την καταπολεμάς την συνηθίζεις.

  • Επαναστάτες της αδράνειας και της καταστροφής κάθε ευταξίας. Ολοι με μπογιά ανά χείρας να βάψουμε τους ψευτοεπαναστάτες των video games

  • Να τονίσουμε πως πολλοί από αυτούς τους βανδαλισμούς γίνονται από φοιτητές κυρίως από την Αθήνα, όπου το να βανδαλίζεις και να μουτζουρώνεις οτιδήποτε δημόσιο, είναι σπορ και θεωρείται ένδειξη καλής ανατροφής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.