Kozan.gr: Η θεματολογία των Sourdgames 2020 θα είναι εμπνευσμένη από τα παιχνίδια της παλιάς γειτονιάς, όπως το “τζαμί”, τα μήλα”, το “λάστιχο”, οι “μπίλιες”, το “κρυφτό”, η «μακριά γαϊδούρα» κ.α. – Σκέψεις να αναβιώσουν – κάποια απ’ αυτά – και για τους μεγάλους, την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς (Βίντεο)

1 Δεκεμβρίου 2019
15:50

 

Πάρα πολλές κι ενδιαφέρουσες ειδήσεις “έβγαλε” η εκδήλωση «Κοζάνη, η βασίλισσα της Αποκριάς» (κλικ εδώ), που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1/12, στο Κοβεντάρειο. Μεταξύ άλλων κι η θεματολογία των Sourdgames 2020, η οποία, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΟΑΠΝ Κοζάνης, Γ. Τσιομπάνο θα είναι εμπνευσμένη από τα παιχνίδια της παλιάς γειτονιάς, όπως το “τζαμί”, τα μήλα”, το “λάστιχο”, οι “μπίλιες”, το “κρυφτό”, η «μακριά γαϊδούρα» κ.α., ενώ όπως αναφέρθηκε υπάρχουν σκέψεις να αναβιώσουν – κάποια απ’ αυτά – και για τους μεγάλους, την Κυριακή της Μικρής Αποκριάς. Δείτε μόνο στο kozan.gr, το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

13 σχόλια

    • Αν δε μπορείς να καταλάβεις ότι είναι η μοναδική τουριστική ατραξιόν της Κοζάνης και η μόνη εποχή που ζωντανεύει και γεμίζει τουρισμό, είσαι άξιος της μοίρας και της μιζέριας σου!

      • Νομιζω οτι ο κατοικος αυτης της πολης θα προτιμουσε να διατιθενται κονδυλια και να υπαρχει το ιδιο ενδιαφερον και μεριμνα απο το δημο, για ολα τα θεματα που τον απασχολουν καθημερινα (λακουβες, αδεσποτα, ελλειψη πρασινου, κατεστραμενα παγκακια, ελλειπης φωτισμος σε δρομους, ελλειψη προσβασιμοτητας στα πεζοδρομια απο ΑΜΕΑ κλπ) παρα για την ‘ατραξιον’ που λεγεται αποκρια.

        • Δημόσιος υπάλληλος να υποθέσω; Για ρώτα και τους άλλους κατοίκους της Κοζάνης που είναι στον ιδιωτικό τομέα, επαγγελματίες, της εστίασης, της διαμονής, προμηθευτές κλπ κλπ και τις οικογένειες τους, τους εργαζόμενους τους, τι σημασία έχει αυτή η ατραξιόν για την οικονομία της περιοχής. Και για πες μας, που θα βρεθούν τα κονδύλια που αναφέρεσαι. Βλέπεις το χρήμα για να παραχθεί χρειάζεται τουρισμός, δεν είναι δημόσιο να ταράζεις στους φόρους τα γεροντάκια για να πληρώνεσαι χωρίς να παράγεις τίποτα.

  • Κάθε χρόνο υπήρχε για τα θέματα αυτά συνεργασία με κάποιους φορείς και όλοι μαζί συμφωνούσαν τη θεματολογία και βοηθούσαν στην πραγματοποίηση των sourd games.
    Λυπάμαι πολύ που ο νέος πρόεδρος λειτουργεί με αποκλεισμούς και τετελεσμένα .

    • Η εκδήλωση ήταν ανοικτή καο είχε σαν σκοπό την ανταλλαγή προτάσεων και κατάθεση απόψεων. Κανένας αποκλεισμός δεν υπήρχε. Μπορούσατε ελεύθερα να καταθέσετε τις προτάσεις σας.

  • Με το που ανέλαβε ο κ.Μαλουτας έδειξε την προτεραιότητα του κατευθείαν,συνελεύσεις επί συνελεύσεων για την Αποκριά.ολα τα άλλα θέματα άλυτα και η καθημερινότητα των δημοτών ποσως τους ενδιαφέρει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.