Μένω στα πλατάνια εδώ και πολλά χρόνια. Πριν από 10 περίπου μέρες μας ξύπνησε ο θόρυβος από τα μηχανήματα του δήμου που είχαν ξεκινήσει να κάνουν εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού. Επιτέλους μετά από πάρα πολλά χρόνια θα γινόταν κάποια παρέμβαση. Στη διάρκεια των περασμένων χρόνων και ειδικότερα από τότε που σταμάτησε να λειτουργεί ο σταθμός χαλάσαμε ουκ ολίγα παπούτσια και καρότσια. Πηγαίνοντας για την λαϊκή και για την πόλη από τη λάσπη τα χαλίκια κ τις σιδηροδρομικές γραμμές .

Η έλλειψη φωτισμού κάνει την πρόσβαση προς την πόλη αρκετά δύσκολη και το βράδυ για τα παιδιά επικίνδυνη. Οι συζητήσεις και τα σχέδια για την ανάπλαση του σταθμού έδιναν και έπαιρναν όλα αυτά τα χρόνια μελέτες και υποσχέσεις, όλα αυτά μας καθησύχαζαν ,αλλά παράλληλα ανέστειλαν και κάθε είδους άμεση εργασία για την καλυτέρευση των συνθηκών της διάβασης και του περιβάλλοντος χώρου του σταθμού.

Βλέποντας λοιπόν τα μηχανημάτα να ρχονται και να καθαρίζουν τον περιβάλλοντα χώρο από τα χόρτα και τα σκουπίδια και να Βελτιώνουν κάπως έστω και πρόχειρα το δρόμο προς την λαϊκή και προς την πόλη, είπαμε επιτέλους έστω και αυτό είναι ένα γεγονός αρκετά σημαντικό έτσι ώστε να περάσουμε Το χρονικό διάστημα έως και την πλήρη ανάπλαση του χώρου όταν και όποτε γίνει αυτό.

Πάντως έστω και μια μέρα που δούλεψαν τα μηχανήματα άνοιξε ο χώρος, δημιουργήθηκαν δεκάδες θέσεις πάρκινγκ για τη λαϊκή και η πρόσβαση καλυτέρεψε. Την άλλη μέρα περιμένουμε το ίδιο ενδιαφέρον τα μηχανήματα να συνεχίσουν να καθαρίζουν το χώρο και να ολοκληρώσουν τη βελτίωση της διάβασης αλλά δεν τα ξαναείδαμε. Αναρωτιώμαστε οι κάτοικοι γιατί άφησαν στη μέση την προσπάθεια να καθαρίσουν το σύνολο του χώρου και να βελτιώσουν την πρόσβαση στην πόλη από τα πλατάνια αλλά και τον άγιο Αθανάσιο;