kozan.gr: 35.000 Ευρώ, με τις 20.000 να προέρχονται από χορηγούς, το κόστος των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Δήμο Κοζάνης (Βίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2019
13:47

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Κοζάνης, παρουσιάστηκε σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου στο γραφείου του Δημάρχου Κοζάνης. Η έναρξη των εκδηλώσεων είναι την Πέμπτη 5/12 με το άναμμα του δέντρου και τη συναυλία με τους Βαρδή-Λιανό και τη “Λευκή Νύχτα’.

Το κόστος των εκδηλώσεων είναι 35.000 Ευρώ με τις 20.000 να προέρχονται από χορηγούς.

13 σχόλια

  • Ντροπή σας , σταματήστε να ποτίζεται φαρμάκι τον Ιωαννίδη . Το γεγονός ότι δεν τον δίνεται καρέκλα αγγίζει τα όρια του σαδισμού και είναι ποινικα κολάσιμο

  • 100 χιλιάρικα λιγότερα από την Πτολεμαίδα! Αλλά είπαμε η Πτολεμαίδα αν οχι φέτος του χρόνου θα ανταγωνίζεται τα τρίκαλα. Ε, ρε σανό που ταίζει ο Πλακεντάς συνεπικουρούμενος από τα δημοσιογραφικά στέκια της πόλης που ζητάνε να αγνοηθούν όσοι κάνουν κριτική για το κόστος των εκδηλώσεων.

  • 35.000 ευρώ ένα αστρονομικό ποσό σε μια εποχή που τα ταμεία της χώρας είναι στοιχειωμένα. Φαντάζομαι όμως πως η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα της πόλης θα εκτιναχθεί σαν το ελατήριο της οικονομίας.

  • Η Κοζάνη δεν χρειάζεται να ξοδέψει λεφτά τα Χριστούγεννα γιατί απλά δεν έχει ανάγκη να φέρει κόσμο….θα το κάνει τις απόκριες…και κόσμο θα φέρει και τα μαγαζιά της θα είναι πίτα. Η Πτολεμαϊδα για να φέρει κόσμο πρέπει να κάνει ένα βήμα να ξεκολλήσει από τον λήθαργο τόσων χρόνων. Ναι τα χρήματα είναι αρκετά αλλά ίσως χρειάζεται ένα ρίσκο….τόσες πόλεις…βλέπε Τρίκαλα δράμα….ακόμη και άλλες με αποκριάτικες εκδηλώσεις από κάπου ξεκίνησαν και έφτασαν εκεί που έφτασαν….σίγουρα δεν θα γίνουμε Τρίκαλα σε μια μέρα. Αλλά ας προσπαθήσουμε για κάτι διαφορετικό και ας αφησουμε τη μιζέρια….τόσο καιρό που δεν κάναμε κάτι γκρινιαζαμε…πάλι τα ίδια;εδώ την τσικνοπέμπτη μια από εκδήλωση συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι και γίνεται χαμός. Ας δώσουμε μια ευκαιρία όμως πρώτα.

  • Επίσης η Κοζάνη πέρσι το καλοκαίρι έκανε μια εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα χορού…1500 χορευτές χώρια οι συνοδοί και οι επισκεπτες….συνολικά πάνω από 5000χιλιαδες κόσμου….τα μαγαζιά όλα φουλ….και μια απίστευτη οργάνωση από εκατοντάδες εθελοντές χωρίς να ανοίξει μύτη….και από πίσω να μην υπάρχει σκουπίδι….άρα υπάρχουν τρόποι να φέρουμε κόσμο στην πόλη μας….λάθη κάνει μόνο όποιος προσπαθεί….όχι αυτός που τεμοελιαζει και κάνει κριτική.

  • Ο Δήμος να αφήσει τα εξοδα και να διορθώσει τωρα το έγκλημα με την τηλεθερμανση. Τα σπίτια παγώνουν. Θα γίνουν μηνύσεις. Και βκεπω και πρώτη είδηση άμεσα στα καναλια πανελλήνιας εμβέλειας. Εφετζηδες. Ντροπή και αίσχος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.