kozan.gr: Εκδήλωση για την Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών διοργάνωσε, το βράδυ της Τρίτης 3/12, η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Δεκεμβρίου 2019
23:20

 

Εκδήλωση για την Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 3/12 η Δημοτική  Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να ζεις». Παρουσιάστηκαν δραματοποιημένα κείμενα πραγματικών ιστοριών, γυναικών που υπέστησαν βία είτε σωματική είτε ψυχική. Συμμετείχαν οι Χάρης Σισμανίδης,     Ελένη Παπαδημητροπούλου,   Δέσποινα Σημαδοπούλου,    Χαρούλα Ζτούπα,  Άννα Λογοθέτη,  Βάσω Παπαθανασίου, Εύα Αραμπατζή, Σέβη Κωνσταντινίδου, Φώφη Ζαφορίτου. Η επιμέλεια και ο συντονισμός της δράσης ανήκε στη Νένα Μιχαηλίδου, η μουσική υποστήριξη στη Λίτσα Καλομοιρά και η τεχνική φροντίδα στον Κώστα Μεταξά.

 

12 σχόλια

  • https://kozan.gr/archives/257634
    Δηλαδή ο Τόπος να ζεις κάνει ότι κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά μόνο του και εμ καθυστέρηση για να ξεχωρίσει ;
    Καλό ! Έχει φάση να κάνει και προσομοίωση παράταξης να καλέσει σχολεία !

    • Καταρχην η κίνηση το είχε ανακοινώσει νωρίτερα αλλά και πάλι τι σχέση έχει το ένα με το άλλο. Μπράβο στο δήμο, μπράβο και στην κίνηση μακαρι να γινόντουσαν αλλες 5 εκδηλωσεις.

    • Εδώ υπάρχουν τόσα προβλήματα που έχει ο κόσμος κ εσύ μας λες άσχετα πράγματα, γυναίκες κ παιδιά βιάζονται κ κακοποιουνται σεξουαλικα κ λεκτικά δες τι έγινε στα Γρεβενά κ θα κάτσω να σχολιάσω το ποιος έκανε την εκδήλωση κ σε ποιο κόμμα ανήκει, έλεος.

      • Το γεγονός ότι ο Δήμος έκανε μια εκδήλωση με το συγκεκριμένο θέμα, αποκλείει όλους τους υπόλοιπους (Σωματεία, Συλλόγους, Πολιτικές παρατάξεις, κτλ)? ..να σκέφτεστε πριν σχολιάσετε..

  • Ο καφές ήταν δωρεάν η κάνουμε εκδήλωση για να γεμίσουμε τα μαγαζιά μας ?
    Συγχαρητήρια για την εκδήλωση αλλά μια παρατήρηση , έπρεπε να γίνει σε μη επαγγελματικό χώρο

    • Η καταναλωση προϊόντος ήταν προαιρετική. Η κίνηση κάνει εκδήλωσεις κάθε φορά σε διαφορετικό μαγαζι. Νομίζω θα έπρεπε να το επικροτουμε αυτό παρά να το σχολιαζουμε αρνητικα

      • Πραγματικά έχω καλή πρόθεση αλλά δεν μπορείς να μας λες ότι δεν τις κάνετε σε μαγαζιά από άτομα της παράταξης σας. Και δεν μπορείς να είσαι σε ένα μαγαζί και να μην παραγγειλης τίποτα

  • Σαφέστατα προσωπικά καταδικάζω οποιαδήποτε μορφή βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται. Όμως……..
    το να δραματοποιείς πραγματικά γεγονότα για να “τονίσεις” μια κατάσταση, την ώρα που δεν μπορείς να περιγράψεις όχι δραματοποιημένα, αλλά απλώς με πραγματικά λόγια, το βιασμό που δέχεσαι από δήθεν αντιρατσιστές, ξεπερνά κάθε όριο.

    Υ.Γ. Μην βιαστεί να σχολιάσει κάποιος τι γράφω. Δεν είναι για τα δικά τους αυτιά και μυαλά.

  • Τέτοιες εκδηλώσεις τις επικροτεις. Και μπράβο τους που προσπαθούν να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία. Να δούμε και από τις άλλες παρατάξεις ανάλογες ενέργειες. Σύνολο δεν ειναι μονο για τις εκλογές..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.