kozan.gr: Νέα αναφορά συμπολίτη μας για εμφάνιση λύκου επί της οδού Μακρυγιάννη στην Κοζάνη

4 Δεκεμβρίου 2019
07:02

 

Νέα αναφορά συμπολίτη μας για εμφάνιση λύκου επί της οδού Μακρυγιάννη στην Κοζάνη. Στο μήνυμα που απέστειλε στο kozan.gr, αναφέρει: 99% είδα λύκο στην Μακρυγιάννη 30 πρώην οικοδομές Αηγεκ. Ήταν ανοιχτή η πόρτα για την αυλή και μπήκε. Όχι πολύ μεγάλος αλλά ούτε κουτάβι”.

kozan.gr

19 σχόλια

  • …σε λίγο κάποιοι θα μας κάνουν να πιστέψουμε ότι βρισκόμαστε στα βραχώδη όρη.

    Συνεχίστε να κοιμάστε και μην φέρνετε τα φοβικά όνειρά σας στην πραγματικότητα της ζωής. Λύκοι, αρκούδες, κροκόδειλοι, λιοντάρια ή τίγρεις μόνο εκεί, αν και τα λιοντάρια και οι τίγρεις κυκλοφορούν ανάμεσά μας με ιδιαίτερα θέλγητρα… 😉

    • Καλά λέγε τα δικά σου εσύ.
      Ούτε κινητό έψαξα ούτε να το παίξω κάποιος θέλω.
      Οδηγούσα και πέρασε μπροστά μου.
      Είπα να το αναφέρω μπας και το διαβάσει κάποιος που μπορεί να κάνει κάτι.
      Βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος να το διαβάσει κανένας ……….. σαν εσένα και να χαλάσει όλη η αναρτηση

  • Και καλά γιατί βγάλατε αυτή την ανακοίνωση;

    Θα έπρεπε να το ταΐσετε, να το ποτίσετε το καημένο, ψυχούλα είναι… δεν έχετε ζωοφιλικά αισθήματα; Πώς θα περάσει μόνο κι έρημο τον χειμώνα, πεινασμένο και κρυώνοντας… χωρίς στοργή, φροντίδα και Proderm;

    Ντροπή σας!

    • Έχω την εντύπωση πως λιγότερο επικίνδυνος είναι ο λύκος από τις αγέλες ευτραφων αδέσποτων.

  • Εάν υπάρχει ΜΚΟ που έδινε χρήματα για να είσαι αλληλέγγυος και να φροντίζεις και τους λύκους θα τρεχανε να τον περιποιηθούν . Μόνο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ έχει κονδύλια για να αγαπήσει τους λύκους

  • Και Λύκος που νόμισες ότι είδες μπορεί να ήταν λυκόσκυλο που όπως και τα αλλά αδέσποτα που κυκλοφορούν παντού , μάλλον είναι από τα κουταβακια που παίρνουν πολλοί στα σπίτια τους και όταν τα βαρεθούν η μεγαλώσουν και δε μπορούν να τα κουμαντάρουν τα αμολούν ανεύθυνα όπου ναναι κι έτσι δημιουργείται το πρόβλημα ..!

  • Το πιο πιθανό είναι ότι ήταν λυκόσκυλο , που το πήρε κουταβάκι κάποιος γονιός , για να μη χαλάσει το χατήρι του παιδιού του και μετά το εγκατέλειψε ανεύθυνα ..! Δεν αποκλείεται να το εγκατέλειψε κάποιος από άλλο Νομο…Αυτό γίνεται συνήθως για να μη γυρνάει σπίτι του ο σκύλος . Γι αυτό πρέπει να καταγράφονται υποχρεωτικά όλα τα σκυλιά από την αρμόδια δημοτική υπηρεσία ..!

  • Πόσο β…..είστε ρε , γιατί να πει ψέμματα ο άνθρωπος.Μάλλον δεν έχετε δει ποτέ λύκο για να τον συγκρίνετε με λυκόσκυλο.

  • Το ότι στα 1000μ απο την Μακρυγιάννη υπάρχει σταβλος με πρόβατα που δέχθηκε επίθεση απο τους λύκους και επίσημα, καταγεγραμμένα ο άνθρωπος έχει ζητήσει αποζημίωση απο ΕΛΓΑ για αυτά δε λέει κατι στους αμφισβητίες εδώ μέσα έτσι; Όλοι είστε εξυπνοτεροι από τον άνθρωπο που τον είδε…έλεος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.