Γαστρονομία και τοπικά προϊόντα παρουσίασαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ VOLTEROS  στη Δεύτερη Κλαδική Έκθεση  Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών, Μανιταριών που πραγματοποιήθηκε στα Κοίλα Κοζάνης στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου

4 Δεκεμβρίου 2019
19:17
Κανένα σχόλιο
Το  ΙΕΚ VOLTEROS πιστό στις αξίες του, υπηρετεί με πληρότητα και εγκυρότητα μεγάλες εξωτερικές δράσεις πέραν των ορίων των σχολικών αιθουσών. Στα πλαίσια αυτά έγκειται και η Δεύτερη Έκθεση  των Αρωματικών, Φαρμακευτικών Φυτών και Μανιταριών, που διεξήχθη στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης στις 29, 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου 2019

Οι σπουδαστές του τμήματος «Τεχνικός Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής» και “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας CHEF” μαγείρεψαν την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου για όλο το κοινό και τους εκθέτες της έκθεσης, που πλαισίωσαν εκείνη την ημέρα την έκθεση. Παραδοσιακό φαγητό,  παραδοσιακά προιόντα και μοντέρνα γαστρονομία  πλαισίωναν  όλα τα περίπτερα της έκθεσης  .

Θερμές Ευχαριστίες έλαβαν οι σπουδαστές των δύο τμημάτων καθώς και οι καθηγητές,  που αναδεικνύουν με την εμπειρία τους , τα Επισιτιστικά τμήματα του Ιδιωτικού ΙΕΚ .
Θερμά Συγχαρητήρια εισέπραξε και η διοίκηση του ΙΕΚ VOLTEROS που στέκεται διαρκώς δίπλα στα παιδιά και τα επιβραβεύοντάς τα για κάθε προσπάθεια , για κάθε βήμα,  προσιδιάζοντάς  τα έτσι για το μετέπειτα μέλλον τους στην αγορά εργασίας.     

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.