Κοζάνη: Χωρίς προβλήματα η τηλεθέρμανση Κοζάνης – Στο σύστημα έχει μπει με απόφαση της ρυθμιστικής αρχής και δεύτερη μονάδα από τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

5 Δεκεμβρίου 2019
13:18

Δεν υπάρχει θέμα με την επάρκεια θερμικής ενέργειας στην τηλεθέρμανση Κοζάνης διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Κώστας  Κυτίδης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, καθώς στο σύστημα έχει μπει με απόφαση της ρυθμιστικής αρχής και δεύτερη μονάδα από τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου καλύπτοντας τις ανάγκες των καταναλωτών, μετά το πρόβλημα που υπήρξε τις τελευταίες ημέρες. Δεν πρέπει να ανησυχούν οι καταναλωτές που είναι συνδεδεμένοι με το σύστημα της τηλεθέρμασης τόνισε ο κ. Κυτίδης, ούτε τίθεται ζήτημα προς το παρόν στην τιμολογιακή πολιτική, αφού η επιχείρηση ανέλαβε το κόστος για το πετρέλαιο που χρησιμοποιήθηκε επιπρόσθετα για να καλύψει το κενό που υπήρξε. Πάντως όπως υπογράμμισε ο Κυτίδης η υπηρεσία επεξεργάζεται το πλάνο b, και την αναγκαιότητα αλλαγής  χρήσης με την επερχόμενη απολιγνιτοποίηση.

ΕΡΤ  Κοζάνης

6 σχόλια

  • Φυσικά χωρίς προβλήματα αφού θα δουλέψουμε για να έχουν τηλεθερμανση κ κατά τα άλλα θέλουν κ εύχονται να απολυθουμε κ να κλείσει η ΔΕΗ, μα πόση κακία πια.

    • Έτσι ακριβώς φίλε μου όπως τα λες …στην Ελλάδα δεν κοιτάμε πως να γίνουμε καλύτεροι αλλά πώς θα γίνουμε.πιο ζηλοφθονοι

      • Γιατί να γίνουμε καλύτεροι τρωγομαστε μεταξύ μας κ οι πολιτικοί πίνουν εις υγείαν των κοροιδων, αυτό πρέπει να αλλάξει αλλιώς χειρότερα θα μας κάνουν.

  • εσεις οι δυο απο επανω (ο εξης ενας δηλαδη) μην το φωναζετε τοσο δυνατα γιατι υπαρχει κινδυνος να πιστεψετε (πιστεψεις) τη μπαρουφα που αμολησες…και χαιρετισματα στις μυρωδατες ποδιες που φιλησες για να χωθεις εκει μεσα αξιοκρατη ελληναρα!

    • Πολλές ποδιές φίλησα κ τα κατάφερα κ μπήκα κ πληρώνομαι αδρά, σας ενοχλεί αυτό τελικά έλα μπες κ εσύ μόνιμος να δεις τι γλυκά κ πόσα θα πάρεις, κ στην τελική αυτή είναι η αλήθεια εμείς δουλεύουμε για να μην έχει θέμα η τηλεθερμανση είτε αρέσει είτε όχι.

  • Όλη η Βόρεια Ευρώπη ζεσταίνεται με τηλεθέρμανση από κάρβουνο, που εκεί είναι και εισαγόμενο, αλλά κανείς δεν συζητά να κλείσει. Μόνο η τηλεθέρμανση από λιγνίτη πρέπει να κλείσει, κι ας είναι ο λιγνίτης ντόπιος. Για να μας σπρώξουν κι εμάς στο αέριο, όπως έκαναν με τις μεγάλες πόλεις όταν έβαλαν κι άλλους φόρους στο πετρέλαιο θέρμανσης. Μόνο που εδώ ξέχασαν να φέρουν αέριο! Δοξάστε τώρα το Μητσοτάκη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.