Πτολεμαίδα: Eκδήλωση με θέμα: “Ρεύμα φθηνό για το λαό. Οι εξελίξεις στην ενέργεια και οι θέσεις του ΚΚΕ”, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου

8 Δεκεμβρίου 2019
11:01

Η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου του ΚΚΕ οργανώνει συγκέντρωση με θέμα – Ρεύμα φθηνό για το λαό. Οι εξελίξεις στην ενέργεια και οι θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 7:00μμ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

4 σχόλια

  • Ρεύμα φθηνό για το λαό με 5χιλιαρο μισθό δε γινόταν.

    η τσέπη τσέπη και πετάμε ότι μπούρδα μας έρθει έτσι για να πούμε κάτι.

    Αρκεί να πληρώνει κάποιο κορόιδο (δε μας νοιάζει εμείς να περνάμε καλά)

    Αγωνιστές με πλουσιοπαροχο μισθό του δημοσίου με άφθονο χρόνο για αμπελοφιλοσοφίες,συγκεντρωσεις,καφεδες,θεωριες ατελείωτες κλπ.

  • Ποιο λαο ωρε κομμουνισταί…..
    Και τόσα χρόνια που κάποιοι λιμοκτονούν, χάνουν σπίτια κ περιουσίες,αυτοκτονούν,εσείς τι κάνατε??
    Έχετε χωριστεί για την κουτάλα σε κκε,κκεμλ,μέρα25, ανταρσία,(σύριζα δε βάζω γιατί είναι δεξιοί)κλπ κλπ…
    Φτάνει το δούλεμα.
    Καβατζωνετε βουλευτικους μισθούς χρόνια τώρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.