Πτολεμαΐδα: Προετοιμάζεται ο φάκελος για το τμήμα Λογοθεραπείας

 Το δίμηνο Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου του 2020 πρόκειται να υποβληθεί ο Νέος  φάκελος για το νέο τμήμα Λογοθεραπείας  της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που προετοιμάζει η Διοίκηση, ώστε, στη συνέχεια το Πανεπιστήμιο  να διεκδικήσει  από το Υπουργείο Υγείας την υλοποίηση του. Στη δήλωση αυτή προέβη ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Θεοδουλίδης, κατά τη διάρκεια της τελετής Ορκωμοσίας  17 Μαιών – Μαιευτών του τμήματος Μαιευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της έναρξης του εξαήμερου Επιστημονικού Συνεδρίου με τίτλο « ΜΑΙΑ και ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑ», με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας του τμήματος, οι εργασίες δε του Συνεδρίου είναι σε εξέλιξη.

Ο κ. Θεοδουλίδης τόνισε ότι στηρίζουμε τη Σχολή ενώ  την  έμπρακτη στήριξη τους θα πρέπει να εκφράσουν η Αυτοδιοίκηση αλλά και η Πολιτεία προκειμένου να ενισχυθούν οι υποδομές γιατί «είμαστε πίσω», προσθέτοντας πως η Πτολεμαΐδα είναι η δεύτερη από τις πέντε πόλεις που δεν διαθέτει φοιτητική στέγη, φοιτητική  Εστία, γι αυτό  καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να εξευρεθεί λύση. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του τμήματος Μαιευτικής Σεραφείμ Σαββίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι σε ένα υψηλό ποσοστό οι απόφοιτοι του τμήματος προσελήφθησαν – μέσω ΑΣΕΠ- και εργάζονται σε Νοσοκομεία, ενώ, αξίζει να καταγραφεί ότι αρκετοί άνοιξαν δικά τους γραφεία συμβουλεύοντας εγκύους και κάνουν δικούς τους τοκετούς».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 Σχόλια

  1. …άντε καλά!

  2. Προτείνω να ιδρυθεί σχολή πνευματικών παιχνιδιών: α) σκάκι, β) τάβλι, γ) πρέφας, δ) βίδας, ε) Θανάση.

    Θα απονέμονται διπλώματα ώστε να μην παίζει ο πάσα εις, παρά μόνο όσοι θα έχουν επιμελητηριακή οργάνωση.

    Βέβαια θα υπάρξει ένα πρόβλημα με τους διπλωματούχους μηχανικούς. Θα απαιτήσουν να έχουν αποκλειστικότητα και σε αυτά τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.