Ερώτηση της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για την αναστολή λειτουργίας του Τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία με έδρα την Καστοριά

9 Δεκεμβρίου 2019
14:19

Ερώτηση κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου για το τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Καστοριά, που αναστέλλει με απόφασή της η κ. Κεραμέως.

Η κ. Τελιγιορίδου δήλωσε: ” Η κ. Κεραμέως θεωρεί ρουσφέτι, με δήλωσή της, την ίδρυση του τμήματος Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Καστοριά. Την ρωτώ να απαντήσει ευθέως αν θεωρεί ότι κάναμε “ρουσφέτι” στην Καστοριά και να πάψει να κρύβεται. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανη γι’ αυτό το “ρουσφέτι”! Ήταν υποχρέωση μου. Η ΝΔ και όλοι οι λαλίστατοι τοπικοί της παράγοντες, που όταν κυκλοφόρησε σκόπιμα μια φήμη, κατά τη συζήτηση για τη συγχώνευση ΑΤΕΙ και Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ότι θα γίνει μόνο ένα τμήμα στην Καστοριά, με δημόσιες δηλώσεις τους μιλούσαν για καταστροφή και ζητούσαν να φέρουμε στην Καστοριά μέχρι και τμήμα Βιοϊατρικής! Όταν έγιναν 5 τμήματα και επιπλέον 2 διετή τμήματα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σιώπησαν. Τώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ τα κλείνει ένα – ένα, έχουν πάθει αφωνία. Εγώ δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου. Αν θεωρούν “ρουσφέτι” την ίδρυση των σχολών στην Καστοριά, το αποδέχομαι και τους προσκαλώ να κάνουν και αυτοί ανάλογα “ρουσφέτια” για τον τόπο μας και όχι μόνο για τους κουμπάρους και τους κολλητούς τους”.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.