Λ. Ιωαννίδης: “O κ. Μαλούτας μας κατηγορούσε ότι ‘οικειοποιούμαστε’ τα έργα του. Στον αντίποδα ο κ. Μαλούτας αλλά και οι αντιδήμαρχοι, αρνούνται έστω να κάνουν την παραμικρή νύξη για τις συμβάσεις που υπογράφουν!”

9 Δεκεμβρίου 2019
16:11

Δεν μας ενοχλεί όμως. Ας γίνουν τα έργα για τους πολίτες και ας συνεχίσουν να ξεχνούν πως φτάσαμε εδώ.

Ξεκινά η υλοποίηση, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης, της επέκτασης με επιπλέον 7 αίθουσες του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης Π/Υ. 1.600.000 ευρώ. Ένα έργο για το οποίο είμαστε περήφανοι, καθώς την προηγούμενη περίοδο σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, χρηματοδοτήθηκε, προκηρύχθηκε και πλέον με την υπογραφή μπορεί να ξεκινήσει η επέκταση. Να σημειώσουμε πως η μελέτη υλοποιήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης, ενώ η χρηματοδότηση του έργου είναι από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Μια επισήμανση:
Πριν από 5 χρόνια στην αρχή της θητείας μας ο κ. Μαλούτας μας κατηγορούσε ότι ‘οικειοποιούμαστε’ τα έργα του, αν και εγώ κατά πάγια τακτική, πάντα έκανα αναφορά στην ιστορία κάθε έργου για να είμαι δίκαιος.
Στον αντίποδα ο κ. Μαλούτας αλλά και οι αντιδήμαρχοι, αρνούνται έστω να κάνουν την παραμικρή νύξη για τις συμβάσεις που υπογράφουν!
Δεν μας ενοχλεί όμως. Ας γίνουν τα έργα για τους πολίτες και ας συνεχίσουν να ξεχνούν πως φτασαμε εδώ.

(Η φωτό είναι του 2017 από τον αγιασμό του σχολείου όπου και δόθηκε η συγκεκριμένη δέσμευση)

19 σχόλια

  • Τι περίμενες Λευτέρη.. Και θα φτιάχνουν αρκετό καιρό ακομα οτι ετοιμασες..Είναι η απραξία που λένε μερικοί.. Αλλά δυστυχώς γι’αυτούς το φάγανε το παραμύθι..

  • πλακα μας κανατε όλοι σας χωρίς να σκεφτεστε οτι εκατονταδες γονεις των παιδιων του σχολείου εδω και 12 χρόνια πιεζουν και παλευουν σε καθε κατευθυνση να σταματήσετε να στοιβαζετε τόσα παιδια σε αυτό το σχολειο.
    Κι οταν μετά …………………….. από αιωνες καταφερνετε να κανετε μια απο τις πιο απλες τεχνικές μελετες του κοσμου και να ενταξετε ενα εργο ……………. πανηγυριζετε ότι κατι κανατε

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

  • Λευτέρη ειχες 5 χρόνια να το κάνεις.
    Πέντε χρόνια δεν πρόλαβες;
    Αν δεν πρόλαβες ή δεν μπόρεσες ήρθαν οι μάγκες Μαλουτας και Σημανδρακος και το υπόγραψαν.
    Και πρόσεξε μέσα σε τρία μηνακια.
    Άσε Λευτέρη δεν μπορείς …

    • Αχαχαχαχα να είσαι καλά μας έκανες κ γελάσαμε πάλι, αδέσποτα παντού, το κολυμβητήριο κλειστό, μετανάστες μας φέρνουν, κοροιδιστικα λεφτά πετάνε για Χριστούγεννα δήθεν κ καλά για καλύτερα από τους προηγούμενους δλδ κ μη χειρότερα κ η τωρινή.

    • Ποιος έχει άπλετο χρόνο και που ξέρεις εσυ τι κανει στη ζωή του ο άλλος; Τα ίδια προσβλητικά σχόλια εδώ και καιρο. Λίγο ντροπη

      • Ότι έκανες και πριν βγεις δήμαρχος αλλά δεν μπορώ να το πω γιατί θα κοπεί το σχόλιο . Λευτέρη η Κοζάνη είναι μικρή πόλη

  • Αφηστε επιτελους ολοι σας ”τα δικα μας και τα δικα σας” και κοιταξτε να κανετε εργα , για μια φορα αφηστε την αντιπαλοτητα γιατι ειναι πολυ κουραστικο για ολους εμας τους δημοτες
    Καντε ενεργειες μαζι με την περιφερεια για φυσικο αεριο γιατι ο χρονος περνα και μας βλεπω να αρχισουμε να ξεκαπνιζουμε τους λεβητες μας ……………

  • Και πόσα υπαγραψατε που σταμάτησαν στην μέση γιατί ο προϋπολογισμό σας βγείτε λάθος που πήγανε τα λεφτά και δεν τελειώνει τα έργα. …στα λόγια όλοι καλή είναι. .

  • Πολιτική ευγένεια λέγετε.. Όπως έκανε ο Λευτέρης στη θητεία του. Σε κάθε εργο ελεγε το ιστορικό για να μην αδικήσει κανέναν. Χωρίς κόμπλεξ και παρωπίδες. Σας χαλάει καποιους. Δεν πειράζει. Κάποιοι θα τους τα θυμίζουν. Και περιμένουμε ακομα να μας πει η δημοτική αρχή το πλαίσιο συνεργασίας! Αφου δεν μοίρασαν απλα θεσεις.. (Αν και στο τέλος.. Θα μείνει μόνο ενας?)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.