kozan.gr: Πτολεμαίδα: Παρουσία πλήθους κόσμου, με ζογκλέρ, πυροτεχνήματα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, φωταγωγήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 9/12, το Χριστουγεννιάτικο Καράβι, στην κεντρική πλατεία της πόλης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 Δεκεμβρίου 2019
20:14

 

Παρουσία πλήθους κόσμου, με ζογκλέρ, πυροτεχνήματα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και στο σύνολό της μια όμορφη γιορτή, φωταγωγήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9/12, το Χριστουγεννιάτικο Καράβι, στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:


 

 

12 σχόλια

  • Μπράβο στη νέα Δημοτική αρχή! Συγχαρητήρια σε όλους! Τα ετερόφωτα και αυτόφωτα παπαγαλάκια τώρα ας σιγησουν. Τώρα νιώθουμε όλοι την ομορφότερη γιορτή της χριστιανοσινης.

  • Τα παπαγαλάκια του Π.Π προετοίμαζαν την επίδειξη του καραβιού στην στεριά, χωρίς τίποτε το χριστουγεννιάτικο, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

  • Αφηστε ρε τη μιζερια και ας κοιταξουμε ολοι να απολαυσουμε ολα οσα προκειται να συμβουν αυτες τις μερες. Βγειτε λιγο απο το καβουκι σας και δειτε επιτελους το ποτηρι μισογεματο. Αφηστε τα κομματικά στην ακρη, αυτα μας φαγανε ολα αυτα τα χρονια.

  • Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους. Ας αγαπησουμε την πολη μας παιδια και να στηριξουμε αυτους που προσπαθουν ανεξαρτητα αν μας αρεσουν η οχι. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    • ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΜΕΝΤΙΤΕΡΑΝΕΑΝ ΚΟΣΜΟΣ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΝΩ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ,ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΤΟΠΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ,ΑΠΟ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ (ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ) ΕΧΟΡΤΑΣΑΜΕΝ!

  • Παρ’όλο που θεωρώ ατυχή την επιλογή της μαούνας του Καπτεν Τζακ, οφείλω να ομολογήσω οτι ήταν μια καλή εκδήλωση και κάτι καινούργιο για την Πτολεμαϊδα.

    Προσωπικά βέβαια προσπερνάω τα περί κέντρου των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της ΔΜ.

    Σε γενικές γραμμές όμως μου άφησε μία θετική εντύπωση. Μπράβο! Κάθε αρχή και δύσκολη.

  • Προτεινω του χρονου να στηθει παλι το ιδιο καραβι απλα στην πλωρη του να χει το ονομα TITANIC και διπλα ενα σημα της ΔΕΗ. Ετσι για να μαστε μες το πνευμα!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.