kozan.gr: Εγνατία Οδός: Τροχαίο ατύχημα, πριν από λίγο, (ώρα 20:00) στο 4ο χλμ Γρεβενών – Κοζάνης – Νταλίκα «καβάλησε» το διαχωριστικό διάζωμα – Στο τροχαίο ενεπλάκησαν άλλα δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, από το αντίθετο ρεύμα (Φωτογραφίες & Βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2019
21:10
Κανένα σχόλιο

 

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκαν όσοι ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα, το βράδυ της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 20:00, στο 4ο χλμ Γρεβενών – Κοζάνης, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Μυρσίνης Γρεβενών. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr & greveniotis.gr o οδηγός του φορτηγού – νταλίκας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και στη συνέχεια να πέσει και να «καβαλήσει» το διαχωριστικό διάζωμα, περνώντας, ένα μέρος, του βαρέος οχήματος, στο αντίθετο ρεύμα. Αποτέλεσμα, δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, από το αντίθετο ρεύμα, ενεπλάκησαν στο τροχαίο (το ένα συγκρούσθηκε ελαφρά με το φορτηγό – νταλίκα, το άλλο υπέστη υλικές ζημιές από τα θραύσματα), χωρίς τραυματισμούς. Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός της νταλίκας, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών. Και στα δύο ρεύματα υπάρχουν πολλά θραύσματα από τη σύγκρουση του φορτηγού και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Φωτογραφίες & Βίντεο Greveniotis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.