kozan.gr: Εγκρίθηκε, από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 9/12, ο κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Κοζάνης – Τι προβλέπει

9 Δεκεμβρίου 2019
22:39

 Εγκρίθηκε, από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 9/12, ο κανονισμός λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Κοζάνης. Διαβάστε στο kozan.gr τι προβλέπει:

 









5 σχόλια

  • Με το «φλέγον» πρόβλημα που δημιουργείται το Σάββατο στην διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων θα ασχοληθεί επιτέλους κανείς;; Ότι θα γίνει κάποτε το «μπαμ» είναι δεδομένο, το πότε μένει μόνο άγνωστο…Τότε να σας δω….

  • Δεν σέβονται τίποτα,χρειάστηκε να πάω το μικρό στο νοσοκομείο και αναγκάστηκα να πάρω ταξί,και όταν είπα την κυρία που κλείνει κάθε Σάββατο το στενό που μένω γύρισε και με έβρισε.Τα στενά κάθετα της λαϊκής πρέπει να παραμένουν ανοιχτά και για τους πεζούς και για τους κατοίκους για παν ενδεχόμενο!

  • Ευτυχώς ήταν η Αθανασιάδου που ετοίμασε τον κανονισμό και τον παρουσίασαν χτες.. Μπράβο στον Κυριακίδη που το αναγνώρισε και το ειπε μακρυα απο μικροπρεπειες..

  • Όλες οι ευρωπαϊκές πόλεις έχουν στεγασμένες αγορές που λειτουργούν παράλληλα και με εστίαση, καφέ, κλπ., και ο Μαλούτας το θεωρεί “όνειρο θερινής νυκτός”…Μαλούτα θέλατε, απολαύστε τους!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.