Εκδήλωση «Μαθαίνω ξένες γλώσσες, σέβομαι και υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

10 Δεκεμβρίου 2019
11:29

Στο πλαίσιο γνωριμίας και ευαισθητοποίησης των παιδιών για την 10η Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00, στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, εκδήλωση με θέμα «Μαθαίνω ξένες γλώσσες, σέβομαι και υπερασπίζομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα» με στόχο να αναδειχθεί ο πρωτεύων ρόλος της εκμάθησης ξένων γλωσσών στην ενίσχυση του σεβασμού των παιδιών απέναντι στη διαφορετικότητα και, κατ’ επέκταση, στην καλλιέργεια της πεποίθησης ότι «Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα. Είναι προικισμένοι με λογική και συνείδηση και οφείλουν να συμπεριφέρονται μεταξύ τους με πνεύμα αδελφο- σύνης» (άρθρο 1 της Οικουμενικής Διακήρυξης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα). 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν εισηγήσεις από τις κ.κ. Δρ. Σουλτάνα Βεντούλη (Εντεταλμένη Σύμβουλο Δήμου Κοζάνης για θέματα παιδείας), Lucy David (Πρόεδρο Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέν- τρων Ξένων Γλωσσών Κοζάνης – Γρεβενών PALSO), Μαρία Χαντζή (Πρόεδρο Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δυτικής Μακεδονίας), Παναγιώτα Δημούλα (Πρόεδρο Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας Ν. Κοζάνης) και Σουλτάνα Παπαδημητρίου (Πρόεδρο Πανελληνίου Συλλόγου Καθηγητών Γερμανικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης – Τοπική Επιτροπή Π.Ε. Κοζάνης). 

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.