10 Οδηγοί Ε στη Φραγκφούρτη (Γερμανία)

10 Δεκεμβρίου 2019
20:52

Γερμανική εταιρία αποθήκευσης και διακίνησης τροφίμων στη Φραγκφούρτη επιθυμεί να προσλάβει με σύμβαση αορίστου χρόνου 10 οδηγούς C/E για τοπικά δρομολόγια.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα πιο κάτω προσόντα:

– άδεια οδήγησης C/E κατηγορίας

– Π.Ε.Ι.

– ηλεκτρονικό ταχογράφο

– να μιλούν Γερμανικά ή Αγγλικά σε επίπεδο καθημερινής συνεννόησης.

– να έχουν εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών κατά προτίμηση σε επικαθήμενα-ψυχόμενα.

Παρέχεται διαμονή με κόστος 300 ευρώ το μήνα με θέρμανση, wi-fi, έξοδα ηλεκτρικού και νερού συμπεριλαμβανόμενα, ενώ κατά την άφιξη προβλέπεται παραλαβή, εγγραφή στον εθνικό Γερμανικό φορέα κοινωνικής ασφάλισης, άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας, εκπαίδευση.

Παρέχεται βασικός μισθός 3.000 μικτά + 500 ευρώ μικτά από επιδόματα νυχτερινής και Κυριακής απασχόλησης, συμβάσεις αορίστου χρόνου.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μας στείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα στα Αγγλικά ή στα Γερμανικά σε μορφή επεξεργαστή κειμένου Word στο [email protected] ή να καλέσουν στο 694 078 6319

Ένα σχόλιο

  • Τώρα που θα κλείσει το μαγαζί (ΔΕΗ) βλέπω το koan γραφείο ευρέσεως εργασίας για το εξωτερικό. Κανονικότητα θέλατε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.