kozan.gr: Ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Κοζάνης Γ. Παντελίδης για τη συμπλήρωση δύο ετών στη διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης υπό την Προεδρία του Ν. Σαρρή: “Παρά τα προβλήματα και την στείρα αντιπολίτευση προσπαθούμε για το καλό των επιχειρήσεων…”

13 Δεκεμβρίου 2019
08:04

Με ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ Κοζάνης Γ. Παντελίδης, αναφέρεται στη συμπλήρωση δύο ετών στη διοίκηση του ΕΒΕ Κοζάνης υπό την Προεδρία του Ν. Σαρρή, γράφοντας χαρακτηριστικά: “2 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που κερδίσαμε τις εκλογές στο ΕΒΕ Κοζάνης. 2 χρόνια που παρά τα προβλήματα και την στείρα αντιπολίτευση προσπαθούμε για το καλό των επιχειρήσεων του νομού που εκπροσωπούμε. Με εθελοντική προσφορά εις βάρος του προσωπικού μας χρόνου αφιερώνουμε δυνάμεις και χρόνο για να ανοίξουμε νέους δρόμους επιχειρηματικότητας, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και για να στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα του τόπου μας. Συνεχίζουμε δυνατά απέναντι στις προκλήσεις των καιρών μας.”.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.