kozan.gr: Κοζάνη: To βιβλίο, της Ε. Μπιμπίρη, «Λενιώ, το κορίτσι με τα παράξενα δάκτυλα», παρουσιάστηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 14/12 (Βίντεο & Φωτογραφίες)

14 Δεκεμβρίου 2019
19:22
Κανένα σχόλιο

 

Η παρουσίαση του Βιβλίου της Ελένης Μπιμπίρη «Λενιώ, το κορίτσι με τα παράξενα δάκτυλα» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου στο καφέ « AGORA” στην Κοζάνη. Για το βιβλίο μίλησαν οι: Δήμητρα Καραγιάννη Φιλόλογος – Συγγραφέας, Βάια Λαμπροπούλου Νηπιαγωγός, η συγγραφέας κι η εκδότης. Την παρουσίαση διοργάνωσαν οι εκδόσεις Φυλάτος. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Κέντρο Αποθεραπείας- Αποκατάστασης- Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ « ΚΙΒΩΤΟΣ».

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Λενιώ είχε παρατηρήσει από μικρή πως τα δάχτυλά της ήταν παράξενα και διαφορετικά από εκείνα των άλλων κοριτσιών. Ένιωθε περίεργα για αυτό της το χαρακτηριστικό και αδιαμαρτύρητα άκουγε τα κοροϊδευτικά σχόλια των συμμαθητών της. Μέχρι που κάποια στιγμή ένας φίλος της, ο Γιαννιός, της μίλησε για τα «καλά της χέρια» που αγαπούν τα ζώα, περιποιούνται τα φυτά και καταδέχονται άτομα που οι υπόλοιποι αγνοούν και απομονώνουν. Έτσι, με τον καιρό και με την υποστήριξη του φίλου της, η Λενιώ άρχισε να αποδέχεται τη διαφορετικότητά της – να την αγκαλιάζει και να την αγαπάει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.