Ερωτήσεις της Π. Βρυζίδου στον Διευθυντή και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για ζητήματα της περιοχής (Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2019
13:38

Παρασκευή Βρυζίδου Βουλευτής Ν. Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας προς τον Εμμανουήλ Πλειώνη, Διευθυντή και Πρόεδρο του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), που ενημέρωσε τα μέλη της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας, με θέμα ημερήσιας διάταξης: «Καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για την πρόγνωση, τον εντοπισμό, την παρακολούθηση, την καταγραφή και τη διαχείριση των αποτελεσμάτων των φυσικών καταστροφών που απορρέουν από την Κλιματική Αλλαγή», που συνεδρίασε στις 28 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο της Βουλής, σχετικά με θέματα που αφορούν το:

– αν υπάρχει κίνδυνος φυσικών καταστροφών στις τεράστιες εκτάσεις των ορυχείων της ΔΕΗ από πλημμύρες και φωτιά (αυτοανάφλεξη ορυχείων) και τη δυνατότητα αποκατάστασής τους,

– πόσο επηρεάζει το κλίμα η ύπαρξη τεχνικών λιμνών στη Δυτική Μακεδονία και τέλος

– πρόταση συνεργασίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τοπικούς φορείς, όπως οι ΟΤΑ και κυρίως οι Περιφέρειες, για ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του σημαντικού έργου που παράγεται.

5 σχόλια

  • Παρασκευή για την ΔΕΗ δεν έχεις να πεις τίποτα……Από εκεί τρεφοσουν τόσα χρόνια……Το 2020 έχουμε εκλογές…..θα έρθει ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ;;;;;;

  • ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ ΝΑ ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ.ΑΛΗΣ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

  • 3 πουλακια καθονται και πλεκουνε πουλοβερ…
    αρες μαρες κουκουναρες…
    για την ΔΕΗ που παει ο δικος σας ο οδοστρωτηρας να την κλεισει αρον αρον για να εξυπηρετησει τα φιλαρακια του τους ιδιωτες που εχουνε νταραβερια με το φυσικο αεριο θα μας πεις τιποτα κυρα Βικη? Απ αυτην τρεφοσουν (μπορει και ακομα) τοσα χρονια αλλωστε!

    Αποδικνυεστε χειροτεροι απο τον Συριζα που υποτιθετε κραζατε για τα κακως κειμενα του , και προβλεπω να σπατε το ρεκορ και να φευγετε πολυ πριν τα 2 χρονια που υπολογιζαμε οτι θα μεινετε στην εξουσια γιατι για τετραετια αστο δεν βγαζετε για κανενα λογο και οποιος το νομιζει αυτο πρεπει να ειναι αοματος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.