kozan.gr: Αντιπαράθεση, μέσω δηλώσεων, μεταξύ Μαλούτα & Ιωαννίδη: “H προηγούμενη Δημοτική Αρχή το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθήσει να υλοποιήσει το έργο που της αφήσαμε, ύψους 40 εκ ευρώ κι αυτό όχι όλο” ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης – “H σφραγίδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει γι’ αρκετό διάστημα, παρότι άλλαξε η Δημοτική Αρχή. Παρά τα όσα λέγονται η πενταετία άφησε πίσω της σημαντικά πράγματα”, σημείωσε ο Λ. Ιωαννίδης (Βίντεο)

16 Δεκεμβρίου 2019
20:19

 

Αντιπαράθεση, μέσω δηλώσεων, στα ΜΜΕ, πριν την έναρξη του σημερινού (16/12) Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, με θέμα την έγκριση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2020, σημειώθηκε μεταξύ του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα και του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Λ. Ιωαννίδη. Ο πρώτος, σε δηλώσεις του, ανέφερε πως “H προηγούμενη Δημοτική Αρχή το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθήσει να υλοποιήσει το έργο που της αφήσαμε, ύψους 40 εκ ευρώ κι αυτό όχι όλο”, ενώ ο δεύτερος, σημείωσε: “H σφραγίδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει γι’ αρκετό διάστημα, παρότι άλλαξε η Δημοτική Αρχή. Παρά τα όσα λέγονται η πενταετία άφησε πίσω της σημαντικά πράγματα”. Δείτε το περιεχόμενο συνολικά των δηλώσεων και τις αναφορές του Δημάρχου Κοζάνης τόσο στην ανάπλαση της πλατείας Λασσάνης όσο και στο έργο του ΟΣΕ.

7 σχόλια

  • Ο Κοσμος περιμένει έργα χόρτασε απο θα θα και θα ας δουμε κανενα έργο ας ελπίσουμε οτι η περιβοητη λασσανη και το σβακ θα υλοποιυθει γιατι τοσα χρονια μονο μακέτες εγκαινιάσατε και οι μεν και οι δε η λασσάνη φτιάχνετε τα τελευταία δεκα χρονια…

  • Μέχρι στιγμής το έργο του δήμου είναι η αλλαγή του συμβόλου του δήμου ( βασικά επειδή δεν υπάρχει και συνεννόηση, μια το βάζουν μια δεν το βάζουν), η αντικατάσταση του Κ Δ ( με κίνδυνο να χαθεί η επιχορήγηση από το υπουργείου πολιτισμού) και οι μαγκιες όταν πρωτοβγηκε ότι θα καπνίζουν εδώ ( αλλά έπεσε πανελλαδικό άδειασμα από υπουργείο υγείας). Συνεχίστε.. αυτή τη φορά σας παρακολουθούμε.

  • Στη σημαντικότερη συνεδρίαση του χρόνου ο δήμαρχος αντί να μας πει το όραμα του και τα έργα που προετοιμάζει και είχε προτείνει στο προεκλογικό του πρόγραμμα, κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.