Θ. Καρυπίδης: “Ένα ακόμη πλήγμα για την περιφέρεια μας και ιδιαίτερα για την Καστοριά”

18 Δεκεμβρίου 2019
11:25

Ένα ακόμη πλήγμα για την περιφέρεια μας και ιδιαίτερα για την Καστοριά.
Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης για το 2020 αφήνει ΕΚΤΟΣ χρηματοδότησης 8 Φορείς Προστατευόμενων περιοχών:
1. Βόρας – Πάϊκο – Βέρμιο,
2. Δυτική Μακεδονία, από την Καστοριά μέχρι την Βεγορίτιδα,
3. Κορινθιακός κόλπος,
4. Εύβοια,
5. Νότια Πελοπόννησος – Κύθηρα,
6. Κυκλάδες,
7. Βόρειο Αιγαίο,
8. Κεντρική και Ανατολική Κρήτη.
Αυτό είναι το ενδιαφέρον της κυβέρνησης,όπως το δείχνει με τις λιγνιτικές μονάδες, για το περιβάλλον!
Κόβει την εξασφαλισμένη χρηματοδότηση των Φορέων από τον κρατικό προϋπολογισμό, ενώ δεν προχωράει την προκήρυξη των 400 θέσεων που είχε προετοιμάσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Άρα όχι απλά κλείνει τους νέους φορείς, αλλά αφήνει ξεκρέμαστους τους επιστήμονες, τους φύλακες, τους οικοπεριηγητές κλπ.
Ένα ακόμη πλήγμα, μία ακόμη υποκρισία, που δείχνουν γιατί κλείνουν και οι λιγνιτικές μονάδες.

9 σχόλια

  • Τα προηγούμενα 5 χρόνια που ξεπουλήσαμε τη ΔΕΗ και τη Μακεδονία, ήμασταν φουλ στην ανάπτυξη, τους διορισμούς νέων επιστημόνων, και πληθώρα έργων. Τόσα πολλά έργα που ήμασταν πρώτοι στο ΕΣΠΑ… από το τέλος και πρωταθλητές στην.. ανεργία!

  • Καρυπίδη παρέδωσες την περιφέρεια που διοικούσες για πέντε χρόνια τελευταία σε απορρόφηση ΕΣΠΑ και πρώτη στην ανεργία . Τα παραμυθία που έλεγες για αναμονές στο φυσικό αέριο ξεσκεπάστηκαν και έχεις ακόμα το θράσος να εκφέρεις δημόσιο λόγο ? Δεν υπάρχει κανείς που να σε πιστεύει . Ακόμα και ο Πινόκιο σε χρησιμοποιεί και τελικά δεν θα σε κατεβάσει στο ψηφοδέλτιο

  • α καλα τωρανα δειτε εργα το πληρης ξεπουλημα ολα αληθεια ηταν για το αεριο ολα αυτα που ειπαν στο περφερειακο ηταν εντολες του κουλη ολα θα τα ξεπουλησουν ξυπνειστε…….

    • 5 χρόνια ξεπουλούσαν και χρεωκόπησαν τη ΔΕΗ, δεν έμεινε και τίποτα απούλητο, μέχρι και το όνομα “Μακεδονία” έδωσαν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.