Μετά την ανάδειξη του θέματος του kozan.gr για το νερό στο Δρέπανο η ΔΕΥΑ Κοζάνης προέβη σε ανακοίνωση

18 Δεκεμβρίου 2019
14:41

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό του Τ.Κ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ότι στα πλαίσια υλοποίησης του έργου: «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Τ.Κ. ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ» προϋπολογισμού 5.385.144,37 € με Φ.Π.Α. και λόγω της παλαιότητας, κακότεχνης κατασκευής και άναρχης χωροθέτησης του υφισταμένου δικτύου, προκαλούνται διαρροές με αποτέλεσμα να δημιουργούνται διακοπές και αρρυθμίες στην υδροδότηση των καταναλωτών.

Στις 16-12-2019 ημέρα Δευτέρα διαπιστώθηκε διαρροή στον Κεντρικό Αγωγό τροφοδοσίας της δεξαμενής του οικισμού. Το αντλιοστάσιο τέθηκε εκτός λειτουργίας από τις 13:00 για την αποκατάσταση της διαρροής του καταθληπτικού αγωγού και λειτούργησε πάλι στις 15:00. Ο οικισμός υδροδοτήθηκε πλήρως περί τις 18:00.

Για την καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων και γρήγορη αποκατάσταση των, όπως έχουν ενημερωθεί στην από 6/11/2019 συνάντηση των προέδρων με τη Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ, παρακαλούνται οι κάτοικοι της εν λόγω κοινότητας να ενημερώνουν άμεσα την ΔΕΥΑΚ στα τηλέφωνα:

  1. 2461051534

  2. 2461051521

τις εργάσιμες ώρες λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ (7:00 – 15:00). Τις ώρες εκτός λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ να ενημερώνουν στα τηλέφωνα επιφυλακής :

  1. 6946501154

  2. 6975901972.

Ζητούμε την κατανόησή σας έως την ολοκλήρωση του έργου και επίσης σας ενημερώνουμε ότι το νερό που διατίθεται πληροί του κανόνες καταλληλότητας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στην διάθεσή σας.

Από τη ΔΕΥΑΚ

4 σχόλια

  • Αυτή μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας. .είστε απαραδεχτοι ούτε μια μέρα δεν εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ με τους μηχανικούς να δούνε το ποσό …… είμαστε.όταν αρχίσουν οι μήνυσης θα δω τι θα λέτε τότε. .όσο για τον κ.κιτιδη ένα έχω να πω απλά απαράδεκτος ..τόσα χρόνια σε στηρίζει το ΔΡΕΠΑΝΟ και εσύ τώρα ΑΦΑΝΤΟΣ. .

  • Αλήθεια όταν κάποιος θυμάται το χωριό του κάθε τέσσερα χρόνια ζητά την ψήφο των συγχωριανών του και την παίρνει απλόχερα δυο είναι τα τινά ή είναι καλός και άξιος ή αυτοί που τόν ψηφίζουν δεν έχουν κρίση και άποψη.Ας προσεχαν και όπως λέει και ο σοφός λαός μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.