Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Προς διάλυση οποιασδήποτε αμφιβολίας και υπόνοιας αναφορικά με την στελέχωση του Γραφείου Τύπου

18 Δεκεμβρίου 2019
18:15

Προς διάλυση οποιασδήποτε αμφιβολίας και υπόνοιας αναφορικά με την στελέχωση του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

  • Πρόκειται για γνωστοποίηση και όχι για προκήρυξη. Δεν χωρούν ενστάσεις και o

Περιφερειάρχης επιλέγει κατά την κρίση του τους συνεργάτες του σύμφωνα με τα αρ.243 & αρ.244 Ν.3852/2010, αρ.34 Π.Δ.146/2010, αρ.38 παρ.2 Ν.4483/2017.

  • Ως προς τους προσληφθέντες, πληρούνται όλα τα κριτήρια της γνωστοποίησης.

24 σχόλια

      • Αργά το πήρες πρέφα.η πατριδοκαπηλεια είναι οτο πιο καλό δίχτυ για να ψαρεύεις ψήφους.μετα μόλις κάθονται στην καρέκλα κάνουν τα ίδια με τους προηγούμενους.

  • ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΥΤΗ..ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ…ΑΜΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΣΑΠΙΔΗ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ…ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ…

  • κάθεστε και βγάζετε ανακοινώσεις γεμάτες με ευγένεια αντί να τους πάρετε σβάρνα που τολμάνε και κάνουν και ενστάσεις που δεν προβλέπονται.
    Σιγά σιγά θα τους ρωτάτε αν σας αφήνουν να μιλήσετε.
    Εκτός από άσχετοι είναι και νομικά αγράμματοι

  • “Κάποιοι”, όπως ακριβώς πριν 10 χρόνια επιχειρούν να “τοποθετηθούν” ως δημοσιογράφοι σε μια καθαρά πολιτική θέση, για να το έχουν δίπορτο.

    Αυτό ήταν το ήθος τους τότε, αυτό είναι και τώρα.

      • Η επικοινωνιακή πολιτική του περιφερειάρχη είναι πολιτική θέση, σας αρέσει δε σας αρέσει…

        Οι δημοσιογράφοι εργαζονται στα ΜΜΕ, όχι στα γραφεία τύπου των αιρετών.

        Φανταστείτε έναν δημοσιογράφο υπάλληλο του κ.Κασαπίδη να έχει πληροφορία που τον φέρνει σε δυσκολη θέση. Θα την αποκαλύψει ή θα την αποκρύψει;

  • Κασαπίδη Κρίμα δεν σέβεσαι το επάγγελμα του δημοσιογράφου.τόσα χρόνια ήσουνα δημοσιογράφος του West Channel με τον Καρυπίδη και κάνεις λάθος επιλογές σε βλέπω να ξανακάνεις την εκπομπή αναζητώντας τη Δήμητρα.

  • Προφανως και η ερωτηση στο Περιφερειακο Συμβουλιο του κ.Καρυπιδη για την προσληψη των δημοσιογραφων ηταν αυτο που τον απασχολουσε και οχι τα υπολοιπα θεματα……..

  • Πολύ γεναιόδωρος απέναντι σε αυτούς που σε ακολούθησαν(ήταν η πιο έξυπνη επιλογή τους να σε ακολουθήσουν και να επωφεληθούν το εκλογικό αποτάλεσμα,με βάσει το πολιτικό ήθος και την αύρα που διαθέτεις και είναι ασυναγώνιστα).Αντίθετα σε άλλους συνιστάς οικονομία.

  • Η επικοινωνιακή πολιτική του περιφερειάρχη είναι πολιτική θέση, σας αρέσει δε σας αρέσει…

    Οι δημοσιογράφοι εργαζονται στα ΜΜΕ, όχι στα γραφεία τύπου των αιρετών.

    Φανταστείτε έναν δημοσιογράφο υπάλληλο του κ.Κασαπίδη να έχει πληροφορία που τον φέρνει σε δυσκολη θέση. Θα την αποκαλύψει ή θα την αποκρύψει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.