Συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός σε δασική περιοχή της Καστοριάς για κλοπή Ι.Χ.Φ. οχήματος

20 Δεκεμβρίου 2019
12:45
Κανένα σχόλιο

 

 

Σήμερα (20-12-2019) τις πρωινές ώρες σε δασική περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς,  συνελήφθη 37χρονος αλλοδαπός, για κλοπή Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου.

 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Καστοριά, επιχείρησαν να ελέγξουν το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 37χρονο, στερούμενο άδειας ικανότητας οδήγησης, ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, αλλά πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες της οδού, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Ακολούθως, εξετράπη της πορείας του και τράπηκε σε φυγή πεζός, εγκαταλείποντας το όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς.

 

Ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, από προαναφερόμενους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ο 37χρονος εντοπίστηκε άμεσα σε δασική περιοχή της Καστοριάς και συνελήφθη.

 

Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ανωτέρω χθες  βραδινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, αφαίρεσε το Ι.Χ.Φ. όχημα, ιδιοκτησίας 51χρονης ημεδαπής, ενώ επιπλέον σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

 

Το όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

 

°

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.