kozan.gr: Η αναφορά του Γ. Κασαπίδη που γεννά πολλά ερωτηματικά; Τι συμβαίνει τελικά με την Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων – Πόσο μεγάλος ή μικρός είναι κίνδυνος που υπάρχει με τις παραμορφώσεις που εμφανίζει; Υπάρχει κάτι που δε γνωρίζουμε; Γιατί δε δίνονται, στη δημοσιότητα, λεπτομερώς, όλα τα στοιχεία για το είδος και το μέγεθος των παραμορφώσεων; (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2019
17:40

 

Στο σημερινό του ξέσπασμα, στη συνεδρίαση τού Π.Σ. Δ. Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης  Γ. Κασαπίδης, σε κάποια στιγμή της τοποθέτησής του, αναφερόμενος στην Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων (όπως θα ακούσετε και στο χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr), για ΠΡΩΤΗ φορά, έκανε λόγο για κίνδυνο. Όλες, τις προηγούμενες φορές, που είχε αναφερθεί στο θέμα, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός μιλώντας, γενικά, για κάποιες παραμορφώσεις κι ότι δεν κινδυνολογεί, σε αντίθεση με αυτή τη φορά που ανέφερε αυτολεξεί: “Και τα σχέδια της Γέφυρας θα τα βρούμε, που κινδυνεύει, όπως κινδυνεύει”. Πόσο μεγάλος ή μικρός είναι, τελικά, ο κίνδυνος, που ακούστηκε για πρώτη φορά από τα χείλη του Γ. Κασαπίδη και πότε επιτέλους θα πληροφορηθούν οι πολίτες τι ακριβώς και τι είδους παραμορφώσεις είναι αυτές που εμφανίζει η Υψηλή Γέφυρα των Σερβίων;

kozan.gr

5 σχόλια

  • Και στην γειτονική Ιταλία ψαχνοντουσαν με τη γέφυρα Μοραντι στη Γένοβα και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά όπως είδαμε!!!! Ας ευχηθούμε οτι εδώ στα δικά μας προβλήματα δεν θα ζήσουμε κάτι τετοιο! Πάρτε γρήγορες αποφάσεις και ενεργήσατε άμεσα όπου και όπως χρειαστεί..

  • Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο θέμα της γέφυρας…οφείλει να ενημερώσει τους πολίτες επ’ αυτού κι όχι να αιωρούνται φράσεις και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις – συμπεράσματα …. Πρέπει να γνωρίζουμε .

  • Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Όταν ο περιφερειάρχης αναφέρεται συνεχώς σε αυτό, τότε, κάτι συμβαίνει, κάτι ξέρει. Πρέπει άμεσα να το δούνε οι αρμόδιες υπηρεσίες, χωρίς καθυστέρηση. Καθημερινά περνάνε τη γέφυρα εκατοντάδες αυτοκίνητα. Αν είναι να κλείσει έστω και για λίγες ημέρες για να γίνει έλεγχος, ας γίνει. Άμεσα να γίνει κάτι

    • Το να βρήκε θέμα για να χτυπάει τους προηγούμενους (να δείχνει τι παρέλαβε…) δε λέει;
      Το θέμα είχε επισημανθεί και από τον Καρυπίδη…
      Ψάξε – βρες από την περίοδο της χούντας μέχρι τώρα και τόση ανευθυνοϋπευθυνότητα στο δημόσιο σχέδια…
      Βρήκε όμως κάτι να λέει!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.