kozan.gr: Η ατυχέσταση πρόταση – τιμωρία του Περιφερειάρχη Γ. Κασαπίδη, που “μάζεψε” άρον – άρον, για να κλείσουν οι τηλεθερμάνσεις (για μια μέρα), με μέριμνα των Δήμων, ώστε να νιώσουν οι πολίτες τι θα συμβεί μετά το 2023 αν δεν προετοιμαστεί το έδαφος και δεν κινητοποιηθούν (Βίντεο)

23 Δεκεμβρίου 2019
21:43

 

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Γ. Ζεμπιλιάδου, πρότεινε εκτός από ψήφισμα που θα εκδοθεί από το Π.Σ. Δ. Μακεδονίας και το οποίο θα αναφέρει ότι δεν γίνεται αποδεκτό το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) και θα ζητά να κηρυχθεί η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (κλικ εδώ), να παρθεί και μια πρωτοβουλία να “παγώσουν” – κλείσουν για μια ημέρα όλα στην Περιφέρεια, ώστε να συνειδητοποιήσει ο κόσμος τι συμβαίνει και να κινητοποιηθεί. Έκπληξη προκάλεσε η ατυχέστατη πρόταση – τιμωρία του Περιφερειάρχη, Γ. Κασαπίδη, για να κλείσουν οι τηλεθερμάνσεις (για μια μέρα), με μέριμνα των Δήμων, ώστε να νιώσουν οι πολίτες τι θα συμβεί μετά το 2023 αν δεν προετοιμαστεί το έδαφος και δεν κινητοποιηθούν, πρόταση που φάνηκε να αντιλαμβάνεται άμεσα ότι ήταν λανθασμένη κι έσπευσε να τη “μαζέψει” χαμογελώντας αμήχανα. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα που σας παρουσιάζει το kozan.gr

 

15 σχόλια

  • η προταση θα πρεπει να ειναι να μην πληρωσει κανενας απο τους πολιτες φορους για 1 χρονο να δει και το κρατος τι θα χασει αν δημιουργησει μια περιοχη φαντασμα

  • Σε ψηφιζανε γιατι ησουν το καλο παιδι σε σχεση με ολες τις ατυχείς αλλες επιλογες.Τοσα χρονια ουτε κουβεντα δν ακουστηκε απο το στομα σου ουτε προταση τιποτα τωρα που πρεπει να μιλάς βλεπουμε την επιχειρηματολογία σου.Εσυ τοσο καιρο επρεπε να δεις τι χρειαζεται ο τοπος αλλα φεταααα!

  • ΚΥΡΙΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

  • Δεν κατάλαβα ,γιατί ατυχέστατη;Μια χαρά πρόταση έκανε !Εξ άλλου από ολόκληρη την περιφέρεια οι μόνοι ( ή σχεδόν ) που ωφελούνται από τη λειτουργία της ΔΕΗ είναι οι τηλεθερμαινόμενοι !

  • Λυπαμαι Γιωργάκη δυστυχώς αποδεικνύεσαι οτι είσαι πολύ μικρός σχετικά με αυτό που έχεις αναλάβει.Μεχρι τωρα κανένα φως πουθενα…

  • Το γεγονός καταδείχνει πως δεν υπάρχει σωτηρία, ας το πάρουμε απόφαση. Τα κεφάλια μέσα και ότι βρέξει ας κατεβάσει!!!

  • Εμ… εσείς τα θέλετε όλα και τον Χατζηδάκη υπουργό ενέργειας και τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό και τον Κασαπίδη περιφερειάρχη και τηλεθέρμανση έ δε γίνεται ρε παιδιά πως να το κάνουμε!!!

  • Καφενειακη ατμοσφαιρα και καφενειακα επιχειρηματα επικρατουν σε ολα τα συμβουλια σε μια κρισιμη εποχη για την Δυτικη Μακεδονια αυτοι δεν μπορουν να επιχειρηματολογησουν σωστα ποσο μαλλον να παρουν πρωτοβουλιες για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα της Περιφερειας εξου και αυτα που ακουγονται να λενε στο εν λογω βιντεο!!!

  • Κασαπίδης: μέρες που είναι να μη χαλάσουμε την κυβερνητική ραστώνη !!! δεν έγινε και τίποτα αν κλείσουμε τις τηλεθερμάνσεις για 1 ημέρα !!! Δεν μας άξιζε τέτοια ηγεσία, ας προσέχαμε όταν έπρεπε!

  • Καλές γιορτές με κλείσιμο τις ταμειακές μηχανές ανοιχτά μαγαζιά με μηδέν φόρους σε ένα κράτος που δεν σέβεται τον πολίτη. Αυτό έπρεπε να προτείνετε κε.

  • Κάπου χάνεται το παιχνίδι και ο Γιώργης κοιταει αλλού. Η αυτοδιοίκηση δεν ειναι φουμαρα για να πουλάς σανό. Χρειάζεται αποφάσεις άμεσες και να τις παίρνεις εγκαίρως. Ασχοληθείτε με το μέλλον της περιοχής και αφήστε τις “εξυπνες” προτάσεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.