Μ. Παπαδόπουλος για τις ανησυχίες του πρώην Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη για τη Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαίδα: “Κάποιοι για ακόμη μια φορά αντλώντας τις πληροφορίες τους από τα «fake news» της Κουμουνδούρου, σπεύδουν σε βιαστικές και επιπόλαιες δηλώσεις – Η διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη οδηγεί στην ουσιαστική αναβάθμιση τόσο της σχολής όσο και της πόλης της Πτολεμαΐδας”

31 Δεκεμβρίου 2019
13:21

 

Τις πρώτες πρωινές ώρες της παραμονής της Πρωτοχρονιάς ενημερώθηκα για τις «πληροφορίες» σχετικά με την Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας δηλαδή ότι «οδηγείται σε υποβάθμιση με μείωση των εξαμήνων που θα γίνονται στην περιοχή και μεταφορά αυτών στην Αθήνα».

Για ακόμη μία φορά τα «fake news» της Κουμουδούρου, κυριαρχούν σε ζητήματα της περιοχής, με αποτέλεσμα εύκολα και αβίαστα κάποιοι να σπεύδουν να κάνουν βιαστικές και επιπόλαιες δηλώσεις.

Σε επικοινωνία που είχα με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκο Χαρδαλιά αλλά και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται η Πυροσβεστική Σχολή της Πτολεμαΐδας αντιθέτως ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ως Ανώτατη-Πανεπιστημιακή.

Όλα τα ανωτέρω έγιναν σε απόλυτη συνεννόηση με τον Δήμαρχο Εορδαίας με τον οποίο υπήρξε σύμπνοια απόψεων.

Κλείνοντας, εύχομαι η νέα χρονιά να αφήσει πίσω της την παραπληροφόρηση και την διάδοση ψευδών και ανακριβών ειδήσεων και σας διαβεβαιώ ότι για το 2020 είναι σίγουρη η αναβάθμιση τόσο της Σχολής της Πυροσβεστικής όσο και της πόλης της Πτολεμαΐδας, του Ν. Κοζάνης καθώς και όλου του ενεργειακού λεκανοπεδίου της Δυτικής Μακεδονίας.

ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Διαβάστε εδώ τι προηγήθηκε με την ανάρτηση του πρώην Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη

13 σχόλια

  • Μιχαλακη ανοιξτε κανα δρομο που με 4 εκατοστα χιονι αποκλείστηκε όλη η χωρα και μετά μιλήστε… Θα χορτασουμε από την αριστεία σας και το επιτελικό σας κράτος… Η ανικανότητα σας είναι παρομοιώδης… Μου αρέσει που διαφημίζατε και τον αριθμό εκτακτης ανάγκης 112 που θα εστελνε μηνύματα προειδοποίησης… Μόνο για θέαμα είστε και αυτό τελείωσε…

  • Εργο του Συριζα ηταν κ.Παπαδοπουλε τοσα χρονια βουλευτης πειτε μας τα δικα σας για τον τοπο μας.Για την ΔΕΗ δεν μας είπατε τίποτα προεκλογικα και τωρα δεν μας λετε τίποτα.

  • Ξεκινώντας με τις ευχές για τις άγιες ημέρες
    Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των Βουλευτών και να διαβάσουν όλο το νομοσχέδιο προσεκτικά . Σε οτιδήποτε το παίρνουν από την περιοχή σου για να το πάνε άλλου δεν είναι αναβάθμιση αλλά τυράκι στην φακα για τους πολίτες
    Επίσης θα ήθελα να ξέρω πως νομιμοποίητε ένα ίδρυμα να προσφέρει ακαδημαϊκό τίτλο 4ετους φοίτησης (αντίστοιχο του ΤΕΙ που έχουν καταργηθεί ) χωρίς οι μαθητές να είναι εκεί και κάνοντας ουσιαστικά πρακτική άσκηση . Τα ακαδημαϊκά ιδρύματα υποχρεώνονται στην απονομή διδακτικών μονάδων ECTS ανά εξάμηνα με μέγιστο ανά ακαδημαϊκό έτος τα 60 και συνολικά στα 4 χρόνια τις 240 διδακτικές μονάδες

    • Αν φύγει θα υπάρχει καλύτερο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Οι δόκιμοι στην περιοχή πως θα εξοικειωθούν με τα συμβάντα? Μόνο σε μεγάλες πόλεις μπορείς να γίνεις επαγγελματίας πυροσβέστης

      • Μια χαρά εξοικειώνονται και εδώ οι δόκιμοι , μπορεί να μην έχουμε τις άρτιες και τις τελειότερες υποδομές της Αθήνας η της Θεσσαλονίκης , αλλά για Πτολεμαίδα δεν μας λες και ερασιτέχνες.
        Δεν θα κάνουμε την περιοχή πόλη φάντασμα
        επειδή θέλει ο κάθε άριστος και ο κάθε βολεψάκιας της καρέκλας να εξυπηρετεί τα όποια του συμφέροντα (μικρά η μεγάλα δεν έχει σημασία) αρκετά έχει γίνει η πόλη αυτή που ζούμε ένα γκέτο.
        Καιρός είναι να την αναβαθμίσουμε και να χτίζουμε πράγματα αντί να γκρεμίζουμε , αν δεν σας αρέσει εσάς κύριε παλιέ πυροσβέστη μπορείτε να πάτε αλλού κανένα πρόβλημα δεν σας εμποδίζει κανένας!

    • Ναι το ξερουμε οτι θα την διωξουν την σχολη
      μαζι με την σχολη και την δεη … θα φυγει και η κυβερνηση αχρηστειας που ψηφισαν τα σανοφαγα μπε στης 7 Ιουλιου ομως πολυ πριν την τετραετια που ονειρευεται να βγαλει. Αυτο κι αν ειναι βεβαιο νεοδημοκρατη μου , στο υπογραφω με χερια και με ποδια αν θες!

  • Η ΔΕΗ κλείνει νωρίτερα από ότι ζητάει η Ε.Ε,η Πτολεμαΐδα θα γίνει σε καμία δεκαετία χωριό,και τώρα μαθαίνουμε πως το δύσκολο και σοβαρό κομμάτι των σπουδών των πυροσβεστών θα γίνεται στην Αθήνα…το σχέδιο νόμου μιλάει για 3 εξάμηνα εδώ και 5 στον νόμο Αττικής…

    http://www.opengov.gr/yptp/?p=2524

    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

  • Κατσε να δεις ποιος μιλαει τωρα..
    ο κυριος… 30 χρονια την καρεκλα δεν την αφηνω ουτε με εγχειρηση! Αχαχαχα! Αστο ρε Μιχαλακη… αστο να παει αστο σου λεω! Σε λιγο θα σας κυνηγανε ακομα κι αυτοι που σας ψηφισαν
    δεν το σωζεις ουτε εσυ ουτε το Βικακι ουτε ο Σταθικος ουτε δεν ξερω κι εγω ποιος αλλος με τιποτα!

  • Μετά το “ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ” Μιχάλη, ησύχασα!
    Είχα μια ανησυχία ότι η Δυτική Μακεδονία για την κυβέρνηση είναι ως μη υπάρχουσα…
    Κατανόησε δε, πως ενώ το 54% είναι η Κοζάνη, οι άλλοι τρεις εύκολα μπορούν να υποχωρήσουν, οπότε…
    Έλεγα να φύγω Μιχάλη, αλλά το ξανασκέφτομαι!
    Έχουμε το Μιχάλη, κάτσε να δούμε, λέω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.