kozan.gr: Αυτό είναι το ύψος και το είδος των δαπανών οργάνωσης εκδηλώσεων Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Βελβεντού, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου

2 Ιανουαρίου 2020
10:12

 

Με το χαμηλότερο δυνατό κόστος η Δημοτική Αρχή Βελβεντού προϋπολόγισε τις δαπάνες που θα απαιτηθούν για τις εκδηλώσεις Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ως επίτιμου δημότη του Δήμου Βελβεντού, την Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Βελβεντoύ.

 

Συγκεκριμένα θα δαπανηθούν:

1. ποσό 868,00 € για ηχητική και οπτικοακουστική κάλυψη

2. ποσό 260,40 € για παραγωγή πρόσκλησης Ανακήρυξης με φάκελο

3. ποσό260,40 € για παραγωγή πρόσκλησης επίσημου γεύματος με φάκελο

4.ποσό 173,60 € για παραγωγή μενού επίσημου γεύματος

5.ποσό124,00 € για παραγωγή αυτοκόλλητων ταξιθεσίας, ετικεττοποίηση, επικόλληση

6. ποσό 223,20 € για παραγωγή αφίσας σε μουσαμά

7. ποσό 24,80 € για προμήθεια περγαμηνής ανακήρυξης και δίπτυχο

8.ποσό 62,00 € για προμήθεια Αναμνηστικής μεταλλικής πλακέτας

9.ποσό 186,00 € για προμήθεια επιτοίχιας ανάγλυφης παράστασης

10.ποσό 124,00 € για προμήθεια ανθοσύνθεσης

11.ποσό 186,00 € για φιλοξενία σε ξενοδοχείο της προπομπής

12.ποσό 124,00 € για γεύμα προπομπής

13.ποσού 3.720,00€ για επίσημο γεύμα προς τιμή του ΠτΔ

Συνολικό ποσό 6.336,40 € (με Φ.Π.Α.)

 

 

8 σχόλια

  • “ποσό 868,00 € για ηχητική και οπτικοακουστική κάλυψη”

    “ποσού 3.720,00€ για επίσημο γεύμα προς τιμή του ΠτΔ”

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ??? ΚΟΝΤΑ 4.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ?? ΚΑΛΑ,ΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ??? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΗ!!!!

  • αν υπολογίσεις δημάρχους, βουλευτές, περιφερειάρχης δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι, παρατρεχάμενοι, παπαδαριό και πόσοι ακόμη μαζεύετε ένας σεβαστός αριθμός.

    Τουλάχιστον 70

    • χα χα χα!! κι ομως ετσι ειναι!Ομως 70 ατομα για να φτασουν τα 4.000 κοντα ευρω ,βγαινει 55 περιπου ευρω το ατομο.Οπότε θα πρεπει να φανε τον αγλεορα και να πιουν σαμπανιες Ντομ Περινιόν!!!!

  • Ο Πρόεδρος θα πάει στο Βελβεντό και ας βαλθήκαν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι να υποβαθμίσουν την εκδήλωση. Η παραπληροφόρηση πάει σύνεφο. Γνωστό αυτό.

  • πρώτη φορά επισκέφτεται το Βελβεντό Ανώτατος Πολιτειακός Άρχοντας. Με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται για τον τόπο μας. Και η μιζέρια σύννεφο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.