kozan.gr: Κοζάνη: Αυτές είναι οι οδοί που θα επηρεαστούν και δεν θα έχουν τηλεθέρμανση κατά τη διάρκεια αποκατάστασης διαρροής επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 2

3 Ιανουαρίου 2020
08:04

 

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές ότι σήμερα Παρασκευή 03/01/2020 θα γίνει διακοπή τηλεθέρμανσης λόγω βλάβης επί της Ελ. Βενιζέλου που η επισκευή της θα επηρεάσει τη λειτουργία στις παρακάτω κύριες οδούς:

11ης Οκτωβρίου, Ελ. Βενιζέλου, Προύσης, Λαζαράδων, Σαρανταπόρου, Ωριγένους, Μ. Αλεξάνδρου, Μ. Βασιλικής, Παγούνη, Ειρήνης, Χ. Μούκα, Μουράτη, Τσόντζα, Δημοκρατίας, Φον Κοζάνη, Φον Καραγιάννη, Ιουστινιανού, Ολ. Γεωργάκη, Καστοριάς, Μαμάτσιου, Περ. Ξενία, Καπ. Άγρα, Γράμμου, Αετοράχης, Μεταμορφώσεως και τμήματα περιοχής εκατέρωθεν των παραπάνω οδών,

Η βλάβη θα αποκατασταθεί κατ’ εκτίμηση σήμερα μέχρι το απόγευμα.

6 σχόλια

  • Ούτε τους δρόμους που έχουν το δίκτυο δεν ξέρουν στη ΔΕΥΑΚ, άντε να δουλέψει μετά η τηλεθέρμανση. Αν το έχουν χαρτογραφημένο, είναι πολύ εύκολο να βρουν ακριβώς που κόπηκε η παροχή. Άλλο ένα λυπηρό κατασκεύασμα Κουκουλόπουλου & παρέας αυτή η οργάνωση της ΔΕΥΑΚ.

    • Καλύτερα στο χωριό μου με ξύλα κ πετρέλαιο πάρα στην Κοζάνη σας. Κ σιγά πια τι έκανε κ ο Κουκουλοπουλος κ το λες.

    • Χαλαρωσε και λιγο…. Για αυτο μας εβαλε στα μνημονια ε;;; Μαλλον ησουν με το μαγκαλι στο χωριο σου και δεν ακουσες τιποτα…

      • Καλύτερα με το μαγκαλι στο χωριό μου είδαμε κ εσάς τις πόλης τι κάνετε με την τηλεθερμανση, όσο για τον Κουκουλοπουλο μου είναι αδιάφορος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.