Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης στηρίζει τον απεργιακό αγώνα της ΟΜΕ- ΟΤΕ

3 Ιανουαρίου 2020
12:25

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κοζάνης στηρίζει τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ, και την απόφαση τους για 24ωρες απεργίες, αντιδρώντας στην πρόθεση της Διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει σε απολύσεις, μετά τη λήξη της συλλογικής σύμβασης και να εφαρμόσει ένα απαράδεκτο σχέδιο για απολύσεις.

Η Διοίκηση του ΟΤΕ, αρνείται τα αυτονόητα και εμπαίζει τους εργαζόμενους καθώς προτείνει νέα μονοετή σύμβαση ως προϋπόθεση για να ενσωματώσει τη ρήτρα για μη απολύσεις, γεγονός που γίνεται ουσιαστικά για να προχωρήσει σε απολύσεις προσωπικού μετά τη λήξη της νέας σύμβασης, όπως και το έκανε στην χαραυγή του νέου έτους, αποφάσισε να απολύσει έξι εργαζόμενους του ΟΤΕ.

Το Εργατικό κέντρο Ν. Κοζάνης, βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στον ΟΤΕ (ΟΜΕ-ΟΤΕ) η οποία δίνει τον αγώνα της απέναντι στην αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά της Διοίκησης του ΟΤΕ και στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις που έχει εξαγγείλει μέχρι 12 Ιανουαρίου 2020, με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων.

2 σχόλια

  • Σωστα….απαραδεκτο σχεδιο εθελουσιας,με ποσο αποζημιωσης εως 250.000ευρω….λιγα ειναι!επρεπε να παρουν αποζημιωση….ολο τον οργανισμο!!!!

  • Ξυπνήσατε;;;
    Για την ΔΕΗ ψάχνω έστω και μία ανακοινοσούλα αλλά δεν βρίσκω γιατί;;;
    επειδή φοβάστε τούς βουλευτές πού ψηφίσατε ;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.