Σύσκεψη, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας

3 Ιανουαρίου 2020
15:41
Κανένα σχόλιο

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, στην οποία συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος ΚΕΡΑΜΑΣ, ο Βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Θωμάς ΝΕΣΤΟΡΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χρήστος ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, καθώς και οι αξιωματικοί του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Θωμάς ΖΗΚΑΣ και Αστυνόμος Α΄ κα. Φωτεινή ΡΩΜΑ.

 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα ανάληψης πρωτοβουλιών, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα, ανάπτυξης κοινών δράσεων με στόχο την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, προγραμματισμού-σχεδιασμού δράσεων και ένταξης αυτών σε χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης θεμάτων που τυχόν ανακύψουν σε περιπτώσεις εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων στην περιοχή αρμοδιότητάς μας.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.