“Kαρφιά” της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” με αφορμή τα παράπονα της Εθνικής Χάντμπολ: «Δύσκολα ανοίγεις μια πόρτα, εύκολα την κλείνεις»

3 Ιανουαρίου 2020
19:23

Χθες είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στο κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης έναν, υψηλών προδιαγραφών, αγώνα χάντμπολ, αυτόν της Εθνικής Ελλάδας με την Εθνική Φινλανδίας.

Η διοργάνωση αυτή ήταν η συνέχεια μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκινήσαμε ως Δημοτική Αρχή, αφενός για να αξιοποιήσουμε το κλειστό της Λευκόβρυσης, το οποίο μέχρι τότε ρήμαζε, αφετέρου για να βάλουμε την Κοζάνη στο κάδρο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων με σκοπό, όχι τον ‘άρτον και τα θεάματα’, ‘όπως κατηγορηθήκαμε στο παρελθόν από τον κο Μαλούτα, αλλά την εξωστρέφεια και την αναγνωρισιμότητα της πόλης μας και την ευκαιρία να απολαύσουν οι συμπολίτες μας αθλητικούς αγώνες υψηλού επιπέδου.

Πιστέψαμε πολύ σ’ αυτό το εγχείρημα και το υπηρετήσαμε με σθένος, με την βοήθεια και πολλών εθελοντών με αποτέλεσμα να φιλοξενηθούν στην Κοζάνη δεκάδες μεγάλοι αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και χάντμπολ με μεγάλη επιτυχία, για την διοργάνωση των οποίων και την φιλοξενία των αθλητών παίρναμε συνεχώς τα εύσημα.

Ακούσαμε δυστυχώς τις προηγούμενες ημέρες για τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την προετοιμασία, καθώς και τα παράπονα αθλητών της Εθνικής για απαξίωση και έλλειψη σεβασμού.

Είναι κρίμα σήμερα, αυτό που χτίστηκε με κόπο τα προηγούμενα χρόνια να κινδυνεύει να γκρεμιστεί σε ελάχιστο χρόνο γιατί η Δημοτική Αρχή δεν το βάζει ως προτεραιότητα.

Καλούμε λοιπόν τον Δήμαρχο να αναλάβει τις ευθύνες του γιατί ο Δήμος έχει συνέχεια, η περιοχή ιδιαίτερα τώρα έχει ανάγκη από πολλά, μεγάλα και μικρά και γιατί «δύσκολα ανοίγεις μια πόρτα, αλλά εύκολα την κλείνεις».

25 σχόλια

  • Μπράβο στην τωρινή Δημοτική αρχή έχει κάνει πολύ μεγάλα βήματα εξωστρέφειας καταφέρνοντας ήδη να ξεχάσουμε την προηγούμενη!Τιμή για την πόλη μας η Εθνική!Μπράβο σας και πάλι

  • Για εσένα έκλεισε η πόρτα στις εκλογές τι δεν κατάλαβες ακόμη??
    Όσο για την έλλειψη σεβασμού δεν νομίζω να υπάρχει γτ οποίος Δήμαρχος και να ήταν δεν θα ήθελε να γκρεμιστεί κάτι ωραίο. Τώρα Λευτέρη κάτι γίνεται και καίγεσαι τόσο πολύ σου έλειψε η καρέκλα???? Γτ δεν βάζεις άλλον αρχηγό και παραμένεις???

    • Θα φανει αν θέλει να γκρεμίσει κατι ο Λάζος και τι θα κανει για τον αθλητισμό του Δήμου. Ελπίζουμε ο αντιδήμαρχος του να συνεχίσει το έργο του μικρού με τα γηπεδα και να δούμε και κανεναν αγωνα της προκοπής Ητ με αυτά που βλέπουμε στο δεν καθε σκ πονάνε τα μάτια μας

    • Το ad hominem επιχείρημα, γνωστό και ως argumentum ad hominem[1] (λατ.), ουσιαστικά αποτελεί επιχείρημα «ενάντια στο άτομο» και αποτελεί λογική πλάνη[2], η οποία συνίσταται στην ανταπάντηση σε κάποιο επιχείρημα μέσω άμεσης προσβολής προς το πρόσωπο που το διετύπωσε, σαν αυτό να αποτελούσε έγκυρη βάση για την απόρριψη του επιχειρήματος ως εσφαλμένου και δίχως ουσιαστική κατάδειξη των ελαττωμάτων του επιχειρήματος[1][2][3].

      Το επιχείρημα ad hominem αποτελεί μία από τις πιο διαδεδομένες λογικές πλάνες και βρίσκει τη θέση του στα συγγράμματα εισαγωγής στη λογική και στην κριτική σκέψη. Τόσο η ίδια η πλάνη, όσο και οι κατηγορίες περί εφαρμογής της καταδικάζονται στην διαλεκτική. Είναι αποτελεσματική ρητορική τεχνική και χρησιμοποιείται συχνά, παρά το είναι εγγενώς εσφαλμένη και επιπλέον στερείται λεπτότητας.

  • Όσα κατευθυνόμενα σχόλια και να κάνεις Λευτέρη δε θα βγεις ξανά στην επικαιρότητα!Ο Δήμος έχει πλέον ισχυρούς και ικανούς ανθρώπους που ξέρουν πως να κάνουν σωστή διαφήμιση της πολης μας μέσω της Εθνικής μας!

  • Η Εθνική ομάδα εκπροσωπεί ολόκληρη τη χώρα και η πόλη μας η πόλη της Κοζάνης είναι πλέον πιο φιλόξενη από ποτέ δείχνοντας εμπράκτως την αμέριστη στήριξή της. Όλη η Ελλάδα έβλεπε το καμάρι μας διαφημίζοντας την Κοζάνη σε όλο τον κόσμο από την Ερτ!Σας ευχαριστούμε

  • Ενα στάδιο για διεθνής αγώνες χρειάζεται μονο τον αγωνιστικό χώρο η και προαύλιο και χώρο στάθμευσης κατάλληλα διαμορφωμένο και οχι χαλίκια και πέτρες και φυσικα φωτιζόμενο ;

    -Ποσο πετρέλαιο χρειάζεται για την θέρμανση του σταδίου και ποιος το πληρώνει ;
    – Ποσα έσοδα υπάρχουν απο εισιτήρια και που πηγαίνουν ;
    Προβληματισμοί πολίτη για τον πρώην δήμαρχο ….

  • Οι ικανοί ας έβρισκαν και πετρέλαιο για να μην τους “καρφώνουν” οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας. Δεν εννοώ να βρουν γεώτρηση πετρελαίου!! Και απο διαφήμιση ηδη πηραμε αρκετη αυτες τις μερες. Παίζαμε σε όλα τα αθλητικά site της χώρας με τις δηλώσεις των παικτών!!

  • Γιατί τα έξοδα του γηπέδου δεν τα πληρώνει η πολιτεία, όταν για την Εθνική ποδοσφαίρου,μπάσκετ πληρώνει τα γήπεδα που παίζουν;

    • Γιατί δεν πληρώνει η ομοσπονδία χάντμπολ το πετρέλαιο που χρειάζεται για να ζεσταθεί το γήπεδο όχι την μέρα του αγώνα αλλά και τις επτά μέρες των προπονήσεων?

  • Έχω μια απορία … Αν τον πρώην Δήμαρχο κ ιωαννιδη δεν τον στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ τι ποσοστό θα έπαιρνε ..! Επειδή το παίζει ανεξάρτητος ακόμα και τώρα και ισχυρίζεται ότι δεν είχε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ…

  • για ρωτα κ. λευτερη τους ανθρωπους της ομοσπονδιας χαντπωλ ποτε αισθανθηκαν σιγουροι με εσενα η με τους τωρινους

    • Οι άνθρωποι είπαν δημόσια σε συνέντευξη τύπου ότι τους απαξιώνει ο Δήμος και πως για πρώτη φορά δεν βρήκαν καλές συνθήκες φιλοξενίας και ρωτάς πότε αισθάνθηκαν σίγουροι;

  • “δύσκολα ανοίγεις μια πόρτα, αλλά εύκολα την κλείνεις».
    Σίγουρα μιλάτε με την εμπειρία του κολυμβητηρίου που κλείσατε, επομένως κάτι παραπάνω ξέρετε ….

  • Η Ελπίδα και ο Κυριακίδης μας γύρισαν στην εσωστρέφεια, δεν πρόκειται να ξαναέρθει η Εθνική για λίγες χιλιάδες ευρώ!!

  • Ημου εκεί…Τι κριμα τι αποκαρδιωτικό θέμα …άδειες κερκιδες …καμμια προβολή, καμμία συντονισμένη προσπάθεια από ομαδες ..από παιδιά από ..Πλήρη απαξίωση….Δεν θα ξαναρθω ποτέ σ΄αυτην πόλη….

  • Λοιπόν γατάκια, καταλάβετέ το, ο Μαλούτας δουλεύει για το ΣΥΡΙΖΑ!!!
    Έπρεπε να κερδίσουν οι Φιλανδοί (για να μην έχει επιτυχία η κυβέρνηση Μητσοτάκη) και για να το πετύχει έπρεπε να διαμορφωθούν συνθήκες που να ευνοούν τους Φιλανδούς παίκτες και να δυσκολεύουν τους δικούς μας…
    Γκεγκε;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.