kozan.gr: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθµίσεις στην Εγνατία Οδό και στο λοιπό οδικό δίκτυο της ∆ιεύθυνσης Αστυνοµίας Κοζάνης λόγω επικείµενων δυσµενών καιρικών φαινοµένων.

4 Ιανουαρίου 2020
11:09

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιµου φορτίου άνω των 1,5 τόνων και στα δύο ρεύµατα κυκλοφορίας, στα κάτωθι σηµεία, από την 06.00΄ ώρα της Κυριακής (05-01-2020) έως την 24.00΄ ώρα της ∆ευτέρας (06-01-2020) :

1. Οδικός Άξονας Α2 ΕΓΝΑΤΙΑ Ο∆ΟΣ από 181,1 χλµ ΑΚ Ανατολικής Σιάτιστας έως 227,0 χλµ ΑΚ Πολυµύλου.

2. Οδικός Άξονας Α2Ρ Σιάτιστα – Κρυσταλλοπηγή από 0,0 χλµ (∆υτικής Σιάτιστας) έως 17,5 χλµ ΑΚ Αλιάκµονα.

3. Οδικός Άξονας Α27 (Κοζάνη – Νίκη Φλώρινας), (Ε.Ο. Κοζάνης – Φλώρινας) από 1,0 χλµ (Τρίκος) έως 14,0 χλµ (∆ιασταύρωση Μαυροδενδρίου).

4. Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας από 4,0 χλµ (αεροδρόµιο) έως 51,0χλµ (όρια µας µε ΠΕ Λάρισας)

5. Ε.Ο. Κοζάνης – Βέροιας από 3,0 χλµ (φανάρια LIDL) έως 31,0χλµ (όρια µας µε ΠΕ Ηµαθίας)

6. Ε.Ο. Κοζάνης – Ιωαννίνων/ Καστοριάς από 2,0 χλµ (κόµβος Λευκόβρυσης) έως 97,0χλµ (όρια µας µε ΠΕ Καστοριάς).

Της παραπάνω απόφασης προσωρινής απαγόρευσης εξαιρούνται:
α. τα οχήµατα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ.κ.α.)
β. τα οχήµατα οδικής βοήθειας
γ. τα φορτηγά αυτοκίνητα που µεταφέρουν αλάτι.

Ένα σχόλιο

  • Το αυγό του Κολόμβου.
    Όταν την Αριστεία την παίζεις στα δάχτυλα, κάτι τέτοια τα μασάς.
    Για να μην έχουμε νέο φιάσκο του χιονιά που με πέντε ναι πέντε πόντους χιόνι κόπηκε η Ελλάδα
    « «Πρωτόγνωρο» χαρακτήρισε το μέγεθος της ς χιονόπτωσης και «ανθρωπίνως αδύνατον» να μείνει ανοιχτή η εθνική οδός, ο καθηγητής φυσικών καταστροφών Κωνσταντίνος Συνολάκης. Μάλιστα, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που μετά την τραγωδία στο Μάτι, υποστήριζε πως θα το εκκένωνε σε λιγότερο από μια ώρα.»
    Για να μην ξοδέψουν οι καρμίρηδες της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει τον οδικό άξονα, και καρπώνεται το τίμημα των διοδίων, τα απαραίτητα κονδύλια για αποχιονισμό, και είναι υποχρεωμένοι να κρατεί τον δρόμο ανοιχτό.
    Για να μην φάει κανένας φουκαράς τροχονόμος το κεφάλι, του αντί να ψάχνουμε ευθύνες από την εταιρία.
    Κλίνουμε τους δρόμους για 36 ώρες
    Αριστα
    Θα μου πει κάποιος καλόπιστος ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, εντάξει δεκτό αλλά ας γινόταν αυτά από την κυβέρνηση της επάρατου Πρώτη Φορά Αριστερά;

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.