Δεληζήσης: «Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο – Στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες στην Γαλατινή τους είχα πει θα τους στεναχωρήσω»

5 Ιανουαρίου 2020
04:55

 

O Δεληζήσης αγωνίστηκε 90 κάνοντας ένα καλό παιχνίδι, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε πως πέτυχαν μια νίκη με έναν σπουδαιο αντίπαλο..

«Είναι μια σπουδαία νίκη. Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο. Δεν θέλω να σταθώ στο πώς παίξαμε αλλά στην καυτή ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Ο κόσμος ήταν τρομερός. Δεν υπάρχει άλλη τέτοια ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Ήταν μαγικό αυτό που έγινε. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και σε όσους αγαπούν τον Άρη και στις οικογένειές μας.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε. Του δώσαμε χώρο αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Γυρίσαμε το παιχνίδι και μετά το 2-1 το πιστέψαμε. Για μένα το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το επόμενο. Είναι μια μεγάλη νίκη αλλά έχουμε σπουδαία παιχνίδια μπροστά μας, με αρχή το παιχνίδι του Κυπέλλου, πρέπει να δώσουμε έμφαση σε αυτό για να πάρουμε το παιχνίδι».

Στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτσήδες στην Γαλατινή τους είχα πει θα τους στεναχωρήσω. Τους είχα πει θα κερδίσουμε. Κράτησα τον λόγο μου, όμως τον Δέλη τον αγαπάνε. Έχει αλλάξει η ομάδα και είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Την πατήσαμε σε ορισμένα παιχνίδια γιατί νομίζαμε ότι θα τα κερδίζαμε εύκολα. Αν είχαμε την ίδια διάθεση, τον ίδιο ζήλο και σε άλλα παιχνίδια, σίγουρα θα είχαμε περισσότερους βαθμούς».

Πηγή paokvoice.com/

 

23 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.