kozan.gr: Mε ήχους ηλεκτρονικής μουσικής – κι όχι μόνο – διασκέδασε η νεολαία, στην αποθήκη του ΟΣΕ Κοζάνης, το βράδυ της Κυριακής 5/1, στο πλαίσιο του 6ου “Σχεδίου Χ” πάρτι (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 Ιανουαρίου 2020
23:46

 

Mε ήχους ηλεκτρονικής μουσικής – κι όχι μόνο – διασκέδασε η νεολαία, στην αποθήκη του ΟΣΕ Κοζάνης, το βράδυ της Κυριακής 5/1, στο πλαίσιο του 6ου “Σχεδίου Χ” πάρτι. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Δήμου και του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης.

 


 

 

3 σχόλια

  • Σε μια γκριζα πολη (απο την αποβιομηχανοποιηση-ΔΕΗ) μια σπιθα φωτος ερχεται απο την νεολαια μας.
    Συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για την αψογη διεξαγωγη του EVENT.
    Μακαρι ο Δημος και ολοι οι τοπικοι φορεις να στηριζουν τετοιες εκδηλωσεις.

    • Ε όχι και γκρίζα η πόλη με τα τόσα παραδοσιακά έθιμα και ηχοχρώματα! Δεν περιμέναμε σπίθα φωτός από ξενόφερτες υποκουλτούρες, έχουμε πολύ καλύτερο πολιτισμό και παράδοση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.