Φλώρινα: Χάθηκε ο σταυρός στον αγιασμό των υδάτων (Βίντεο)

6 Ιανουαρίου 2020
12:19
Κανένα σχόλιο

«Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας και τον Αγιασμό που τελούμε μέσα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό, βγήκαμε έξω όπου είναι ο ποταμός Σακουλέβας και διασχίζει την πόλη της Φλώρινας και ο ιερέας έριξε καθέτως τον σταυρό. Στο σημείο όπου έπεσε ο σταυρός έχει κάποια επίπεδα σαν αναχώματα, έπεσε στο δεύτερο επίπεδο. Οι νεαροί εισήλθαν για να βρουν τον Σταυρό, αναζητώντας τον επειδή η κοίτη του ποταμού έχει φερτές ύλες, κατέστη δύσκολο και ακόμα τον αναζητούν», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «Τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και Άκη Παυλόπουλο ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας, Γιάννης Κιοσές.

«Δεν τον βρήκαμε τον σταυρό. Πριν από περίπου 10 – 12 χρόνια είχε ξαναγίνει. Επειδή είναι φυσική η κοίτη του ποταμού και έχει φερτές ύλες, είναι δύσκολο. Ακόμη τον αναζητούμε, θα βρεθεί. Απλώς, είναι πάρα πολύ παγωμένα τα νερά και δυσχεραίνει την προσπάθεια αναζήτησης. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί», πρόσθεσε.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το περιστατικό και την κατάληξη του σταυρού:

ΠΗΓΗ https://www.enikos.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.