Όλα έτοιμα για τον αγώνα χάντμπολ της Εθνικής Ανδρών, στο Κλειστό της Λευκόβρυσης, την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020, απέναντι στην Κύπρο – Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου

7 Ιανουαρίου 2020
22:20

Πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Τσελίκας» στην Κοζάνη η επίσημη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα Ελλάδα- Κύπρος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 (17:00-ΕΡΤSPORTS) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών του 2021.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, της Εθνικής Ανδρών, του Δήμου Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Παναγιώτης Βλαχόπουλος (Πρόεδρος ΕΣΧΔΥΜ): «Καλημέρα σε όλους. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και πρώτα απ’ όλους τον προπονητή μας Γιάννη Αρβανίτη. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα στην Εθνική μας σε έναν όμιλο που εξαρχής ήταν δύσκολος. Είμαστε έτοιμοι για το δεύτερο δυνατό ματς της Εθνικής μας στο… στολίδι της Λευκόβρυσης απέναντι στην Κύπρο και στην συνέχεια η Εθνική μας θα πάει στο Ισραήλ για να παίξει την πρωτιά του ομίλου. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές, χωρίς τραυματισμούς. Αυτή η… φουρνιά της Εθνικής Ανδρών είναι ίσως ότι καλύτερο έχουμε βγάλει τα τελευταία χρόνια. Εδώ από την άκρη της Ελλάδας σε συνεργασία με την ομοσπονδία μας, τα σωματεία μας και την αυτοδιοίκηση προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο το χάντμπολ στην περιοχή».

Ελπίδα Κουιμτζίδου (Αντιδήμαρχος Κοζάνης): «Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Πιστεύουμε ότι η Εθνική μας θα κερδίσει το ματς με την Κύπρο, όπως έκανε και κόντρα στην Φινλανδία. Ο Δήμος Κοζάνης παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες έχει ετοιμάσει το κλειστό της Λευκόβρυσης, στηρίζει την Εθνική και το έχει αποδείξει. Ο Δήμος μπορεί να ανταπεξέλθει σε αγώνες υψηλού επιπέδου και έχει εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Ομοσπονδία. Την προηγούμενη φορά δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα. Το κλειστό της Λευκόβρυσης απαιτεί μεγάλες ποσότητες πετρελαίου για την θέρμανσή του, συνεπώς ο Δήμος κάλυψε εξολοκλήρου τις δαπάνες. Κάναμε ότι έπρεπε και φυσικά θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Με χαρά υποδεχόμαστε την Εθνική ομάδα και θέλουμε να έρχεται και απ’ ότι μας έχει πει και η Ομοσπονδία, θέλει να συνεχίσει να έρχεται εδώ. Από κει και πέρα και άλλοι φορείς πρέπει να συνδράμουν όταν η Εθνική έρχεται στην περιοχή. Το προσωπικό του Δήμου είναι περιορισμένο για τις ανάγκες των γηπέδων και οι άνθρωποι τρέχουν με φιλότιμο και τους ευχαριστώ για αυτό. Εύχομαι χρόνια πολλά στον προπονητή και μακάρι οι αθλητές του να του κάνουν ένα καλό δώρο αύριο».

Ηλίας Τοπαλίδης (Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας): «Χρόνια πολλά σε όλους και τον προπονητή μας. Η Εθνική μας μέσω των εξαιρετικών εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει απέναντι σε μεγάλες ομάδες του παγκοσμίου χάντμπολ, μας έχει δείξει την δυναμική και το επίπεδο της. Η περιφέρεια δηλώνει πάντα αρωγός σε τέτοιες διοργανώσεις. Ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Γιάννης Αρβανίτης (Ομοσπονδιακός προπονητής): «Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας. Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έρθει από ένα αποτέλεσμα στην Φινλανδία, μια ήττα σε φυσιολογικά πλαίσια, καθότι είναι μια δυνατή ομάδα. Στο πρώτο ματς εδώ είχαμε πιάσει μεγάλη απόδοση και κερδίσαμε με 14 γκολ διαφορά. Αύριο με την Κύπρο το ματς δεν θα είναι εύκολο, θέλει συγκέντρωση και προσοχή. Οι Κύπριοι είναι αξιόμαχοι, μπορεί στα παιχνίδια τους να έχουν χάσει με μεγάλες διαφορές, αλλά αυτές διαμορφώθηκαν στα 10 τελευταία λεπτά των αγώνων. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για το μεγάλο παιχνίδι στο Ισραήλ. Εξαρχής θέλαμε νίκη ή ισοπαλία εκεί, το ίδιο θέλουμε και τώρα μετά την ήττα στην Φινλανδία».

Θέμης Ηλιόπουλος (δεξιός ίντερ Εθνικής Ανδρών): «Προερχόμαστε από ήττα στην Φινλανδία. Από κει και πέρα συνεχίζουμε στον στόχο μας. Δεν περιμέναμε έναν εύκολο όμιλο. Απέναντι στην Κύπρο, πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί για να πάρουμε τους δύο πόντους και στην συνέχεια να πάμε στο Ισραήλ για ένα πιο δύσκολο ματς».

 

Πηγή handball.org.gr/

19 σχόλια

  • Η Δημοτική αρχή, καλό είναι να σταματήσει να απολογείται μέσω της Αντιδημαρχου της γιατί επιβαρύνει τη θέση της περισσότερο. Οι τραγικές συνθήκες που καλέστηκε να προετοιμαστεί η Εθνική στις 27_12 να ευχόμαστε να ξεχαστεί γρήγορα που μεταξύ μας, δεν το νομίζω. Ανέτοιμος ο Δήμος Κοζάνης για τέτοιες διοργανώσεις ΠΛΕΟΝ. Ας ελπίσουμε οτι όλα θα πάνε καλά με την Εθνική μας αύριο.

  • O ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΕΑΙΟ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
    ΠΩΣ;;;;;;;;;;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΕ ΤΕΤΡΑΔΙΑ !!!

  • ΡΕ ΕΛΠΙΔΑ
    Ο ΔΗΜΟΣ………
    Ο ΔΗΜΟΣ……..
    Ο ΔΗΜΟΣ ………
    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΘΕΡΜΑΝΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ
    ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ

  • Ελπίδα κερδίσαμε ή χάσαμε από την Φινλανδία. Εσυ λες: «Πιστεύουμε ότι η Εθνική μας θα κερδίσει το ματς με την Κύπρο, όπως έκανε και κόντρα στην Φινλανδία» και ο προπονητής τη εθνικής λέει: « Έχουμε έρθει από ένα αποτέλεσμα στην Φινλανδία, μια ήττα σε φυσιολογικά πλαίσια, καθότι είναι μια δυνατή ομάδα».
    Ελπίδα ούτε το αυτονόητο δεν κάνεις να ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ. Ελπίδα ΕΚΤΙΘΕΣΕ.
    Μόνο βόλτες και φωτογραφίες είσαι με τον κυριακιδη!

    • Εννοεί το πρώτο νικηφόρο παιχνίδι με την Φινλανδία στην Κοζάνη.Αντί να βγάζεται χολή και κοροιδία να πάτε μία βόλτα στο κλειστό το απόγευμα μαζί με φίλους και παιδιά να ενισχύσεται την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ .

  • …άκουσα την συνέντευξη που έδωσε η αντιδήμαρχος Ελπίδα στην ΕΡΤ3 κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φινλανδία. Ένα έχω να πω.. Τράτζικ!

  • Οση σχεση εχω εγω με την μηχανοτρονικη αλλη τοση εχει η ελπιδα με το χαντμπωλ….γιαυτο τα προγνωστικα δεν ωφελουν απεναντιας ωφελιμο ειναι να πει ποσο στοιχιζει η παρουσια της εθνικης εδω, δλδ πετρελαια, φαγητα, υπνος, χορηγια στον αγωνα. Επισης να μας απαντησει ποια ειναι η σχεση του πρωην αντιδημαρχου κ. Ιωαννιδη με το ολο εγχειρημα

    • Ωφέλιμο είναι να μας πουν πόσο κόστιζε στην προηγούμενη αρχη και πόσο τώρα.. Ωφέλιμο είναι να μας πουν γιατί πριν ακούγαμε τα καλύτερα για την Κοζάνη και τώρα παίζαμε σε όλα τα αθλητικά site της χώρας.. Ωφέλιμο θα ήταν να πήγαινες στο γήπεδο να δεις τι έκαμε εκεί ο Ιωαννίδης. Θα καταλάβαινες πολλά για το πριν και το μετά..

  • τον εξωτερικο περιβαλλοντα χωρο τον φτιαξατε ή ειναι ακομα χωματοδρομος και με πυκνη αναρχη βλαστηση γαιδουραγκαθων γυρω γυρω?????

  • Μπράβο στο Δήμο Κοζάνης, που παρά τις αντίξοες συνθήκες προετοίμασε όλη τη διοργάνωση όπως έπρεπε. Τι δεν καταλαβαίνετε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, η προετοιμασία για το γήπεδο απαιτεί και προσωπικό και χρήματα. Οσον αφορά αυτόν που πιο πάνω το παίζει έξυπνος, η εθνική κέρδισε τη Φιλανδία στο κλειστό της Λευκόβρυσης. Οσον αφορά τον άλλον που το παίζει έξυπνος που λέει για την προετοιμασία για τις 27, αυτή η προετοιμασία έφερε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

    • Η προετοιμασία στο κρυο έφερε τη νίκη.. Τι άλλο θα διαβάσουμε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και το διασυρμό της πόλης σε όλο τον κόσμο του χάντμπολ αλλά και όλων των ομοσπονδιών

  • Πόσες χιλιάδες ευρώ στοιχιζει στο δήμο ένα παιχνίδι της Εθνικής χάντμπολ Έτσι για να γνωρίζουμε δηλαδή
    Γιατί μας λέτε όπως μας έλεγαν και οι προηγούμενοι ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά.Εδω που τα βρίσκει ; Εις βάρος των πολιτών του Δήμου και των ερασιτεχνικών σωματείων της περιοχής ;

  • Ερώτηση :Η ομοσπονδία χάντμπολ διάλεξε το δήμο της Κοζάνης μεταξύ ποσων ενδιαφερόμενων δήμων ; Γιατί απ’ όσα γνωρίζω κανένας άλλος δήμος δεν ενδιαφέρεται Πολλά τα λεφτά.Εμεις ως πλούσιος δήμος τα εχουμε κ τα σκορπάμε.

  • Περίπου 6500 με 7000 ευρώ στοιχιζει στο δήμο κάθε παιχνίδι της Εθνικής χάντμπολ. Χωρις να βοηθάει καθόλου ούτε η ομοσπονδία ούτε κανείς.Μια χαρά κατά τα άλλα καλό το παραμύθι σας στα σωματεία τα ερασιτεχνικά ότι δεν μπορεί ο δήμος να τα βοηθησει.

    • μην υπερβαλλεις και δημιουργεις εντυπωσεις ο δημος σε καμια περιπτωση δεν εδωσε αυτα τα χρηματα που λες. το ποσο αυτο μπορει να ειναι για ολα τα παιχνιδια

  • Έχετε μπερδευτεί.. το μόνο που έπρεπε να κάνετε ήταν να βρείτε πετρελαιο. Η υποχρέωση του δήμου ήταν η προετοιμασία του γηπέδου. Το γήπεδο ήταν έτοιμο από το ματς με την Ισλανδία, πριν αναλάβετε. Δεν χρειάστηκε τίποτα αλλο. Και κάποια στιγμή πείτε την αλήθεια στα σωματεία.. ότι δεν μπορείτε να τα ενισχύσετε γιατί απαγορεύεται από το νόμο! ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΕ. Μόνο τις εγκαταστάσεις μπορείτε να διορθώσετε και αν θυμάμαι καλά από την προηγούμενη θητεία σας τις είχατε στο έλεος του Θεού μέχρι που ασχολήθηκε ένας άνθρωπος με αυτά. Μπορείτε να παρετε στο δημο Δράμας να μαθετε αν θελουν αγώνες εκει. Θα σας λυθούν οι απορίες. Και όσοι λέτε ότι κοστίζει ένας αγώνας 7 χιλιάδες ευρώ σκεφτήκατε γιατί πριν δεν κόστιζε τόσο αλλα πολύ λιγοτερο;

    • κυριε της ομοσπονδιας
      το πετρελαιο της λευκοβρυσης για μια προπονηση σας θα καλυπτε το πετρρλειο του δακ για τους συλλογους για 3 μηνες
      γιατι δινετε τοσες προσκλησεις και μειωνετε τα εσοδα του δημου? εκ των εσω ρηγμα? αχαριστια λεγεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.